Hazırlık Maçı | Galatasaray 0-0 Atletico Madrid | MS | 6 Ağustos

Telles ilk geldiğinde de söylemiştim boş bu adam diye. Git gide geriye gidiyor, belli ki çalışmıyor.

Sonuca gidecek tehlike yaratamadığımız için yaptığımız gereksiz paslaşmaların birçoğuna rakip göz yumuyor.

Ispanyolcam yoksada (Almanca Franzisca ve Inglisce ile birseyler anlayabiliyorsun..)

Burak bazi Sistemlere yoklari oynar dedi...

Burak acik alan buldunda etkili...top ile oyun etkisiz..takim oyunda yetersiz

dedi spiker...

KImle oynadiginizi unutuyorsunuz sanirim. Son 10 yilin en organize takimi Atletico.

Sagdan soldan paramparca edecegimizi mi sandiniz? Nedir yani?

Ben takimi begendim. Ofansif anlamda aksakliklar var, o klasik zaten. Forvet lazim.

Bu arada karşımızda Avrupa'nın belkide en iyi savunma yapan takımı var. Geçen sene Barca bile gol atarken ne kadar zorlandı hatırlayın.Bu kadar sallamayın takıma. Sol savunmamız(bireysel değil takım olarak) dışında fena değildik.

Aynen öyle bu sene İzmir'de bir hazırlık maçı yapmamıştık yanlış hatırlamıyorsam 2-3 senedir 1 hazırlık maçını bu stadda yapıyoruz bu senede hem bu alışkanlığımızı devam ettirmek hemde Soma için anlamlı bir maçı oynuyoruz. Kaldı ki burda olsaydı maç belki bu kadar kişi bile gelmezdi ama İzmir'deki taraftarlar takıma hasret o yüzden bayağı da bir seyirci gelmiş. Böyle anlamlı bir organizasyon için zemin kötü, organizasyon berbat vs vs yorum yapmakta neyin kafası acaba anlamış değilim.

Yok ya. Genelde her sene oluyor. 2-3 senede 1 değil bildiğim kadarıyla. Geçen sene Malaga, ondan önceki sene Lazio maçları olmuştu.

burakla bu sene bitmez..gerekirse telles yerine balta oynasın ama kaliteli bi forvet şart..

Veyselin savunmasi tellese gore daha iyi. Olcan nin savunmasi brumaya gore daha iyi. E bu durumda veysel-bruma. Telles-olcan kanatlari neden olusturulmaz ki. Dengeli oluruz en azindan.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorumları kes sanki çemişgezeksporla oynuyoruz

tapatalk

Valla kimse kusura bakmasın ama telles kesinlikle ilk 11 de olmasa da olur. Hamit ile birlikte ilk yarının en çok aksayan oyuncusu idi. Kesinlikle tarık alınıp sol beke monte edilmeli.

Atletico taraftarı olsam takımın yarısının gitmesini isterdim bizim taraftarların mantığına göre. 2 maçta oyuncu göndertilir mi

Geri
Üst Alt