Hazırlık Maçı | Galatasaray 0-0 Atletico Madrid | MS | 6 Ağustos

Takım iyi.Hamit veysel kanadı saglam defans yönünden.Telles hala kötü.Sanırım izleyenler gecen senenin la liga şampiyonuyla oynandığını unutmus atak filan yok diyor.Adamların savunması kale gibi.Bruma biraz daha efektif oynamalı.Olcanı begendim.Selcuk melo da iyi.Ama en cok Veyseli begendim takımda

sneijder gelince takım zeka seviyesi olarak yükselir hucümda belli ki olcanda hız katıcak lay lay lom çıkmayız ataklara bari

Selçuk ölmüş ağlayanı yok. ne güç var ne hırs ne motivasyon. burak-Selçuk gereksizlerinin sözleşmelerini uzatan yönetime yazıklar olsun

Telles in savunma arkasina top kacirmasi ve buragin bir turlu topla bulusamamsi disinda takim gayet iyi gozukuyo, hamit veysel ikilsi iyi is yapar bu sene, her ne kdr kotuleseniz de hamiti ben anlam veremedim

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Burak bizim forvetimiz olmamalı. Bize duvar olacak pas dağıtacak forvet lazım. Burak bunları yapabilecek çapta birisi değil. Burak adına geçen yılın tekrarından başka birşey olacağını düşünmüyorum.

Wesley reyizi özlüyorum :(

Olcan Adın gayet umit verici bir şekilde oynuyor bence.

Bruma sakatlığın etkisini atlatıp iş yapmaya başlıyor yavaş yavaş.

Bruma ile Telles'in uyum sağlaması sıkıntılı olacak gibi görünüyor. Takım savunmasını istenen düzeyde yapamıyoruz.

Ispanyolcam yoksada (Almanca Franzisca ve Inglisce ile birseyler anlayabiliyorsun..)

Burak bazi Sistemlere yoklari oynar dedi...

Burak acik alan buldunda etkili...top ile oyun etkisiz..takim oyunda yetersiz

dedi spiker...

Almanca ve ingilizce ile tam olarak nasil anliyorsun? Ben spiker'in dediklerinden bir cacik anlamadim. Prararara Arda prara bgjsdf Muslera sajngbrkbgru Bruma vesaire benim anladiklarim.

ahaha ergenler türemiş yine, gecen senenin en iyi takımıyla oynadığımızı unutmayın

Hamit'i önceki maçlarda beğenmemiştim ama bilgisiyle iyi bir oyun koyuyor ortaya şu ana kadar. Veysel, Olcan kendini göstermeye çalışıyor. Burak tek kelimeyle berbat. Bruma çabalıyor ama yetersiz şu ana kadar. Selçuk ve Telles vasat.

Stoper ve bek oyuncusundan önce şu takıma lütfen çok kaliteli bir forvet alsınlar. Burak'la şampiyon olmamız gerçekten çok zor.

Hamit ile Olcan ilk yarının en diri adamıydı. Telles gene bos. Melo ise kafa olarak macta değil.

Bu arada mesela çok eleştirilen Hamit var. Muhteşem değil kabul ama Allah aşkına bir O'nun Veysel'e yardımına bakın bir de Telles'in haline.

Oyuncuları sadece gözünüze batan tek şeyle eleştirmeyin.

Burak berbat da dünya yıldızı Mandzukic nasıl

tapatalk

karşıdaki rakip atletico ve bence gayet iyi de oynuyoruz. sadece telles aksıyor. daha sneijder katılacak bu kadroya. ligte kolay kolay yenileceğimizi düşünmüyorum bu kadro ile

Geri
Üst Alt