Hazırlık Maçı | Galatasaray 0-0 Atletico Madrid | MS | 6 Ağustos

İlk geldiğinde boş olduğunu nereden anladın

İlk geldiğinden beri dediğim ilk gün değil tabi ki? :D

Chelsea maçından beri bir şey oynamıyor bu adam. Kayserispor maçı ile birlikte her maç Telles'i özel izlemeye karar verdim.

Her maçta hata yapıyor.

Yorumları kes sanki çemişgezeksporla oynuyoruz

tapatalk

Bizim taraftarin ruh sagliginda ciddi bozukluklar var. Cok komik adamlar var.

Sanirsin Etimesgut Sekerspor´la oynuyoruz. Barcelona, Real Madrid gol atamiyor bu takima.

Ama neymis? Cacik olmazmis takimdan :) Komikler, baska birsey degil.

Telles ve Burak aksıyor onun dışında takım iyi Hamit kanatta olmaz kağnı gibi

Allah veysele sakatlik kaza bela vermesin. Tellese sayip sovenler gecen sene en begendiginiz adamdi genc topcu daha sizin gibilere yedirmezler insallah. Wes gelince ilerde daha cok top tutulur . Bize forvet sart insallah o da gelecek .

Bazıları ne zannediyodu acaba realin barcelonanın bile zor pozisyon ürettiği atleticoyu evire çevire yeneceğimizimi? ben takımı beğendim bir iki transferle çok daha iyi olacak işallah felaket tellallığının anlamı yok.

en kötüsü burak herzamanki gibi

ileride top tutamıyo

toplu oyunda hiç yok

telles hamit vasat ama çok abartılıyo tarık çamdal gelse tellesten iyi olmaz göreceksiniz

çünkü sorun sadece telles değil bruma savunma yapmayı hiç bilmiyo

burda bazı arkadaşları kırmamak için ortaya konuşucam.telles geldiğinden beri önyargıyla yaklaşan bazı arkadaşlar var.ve haklı çıkmak için bi tarafını yırtıyolar.telles iyi olmazsa ne olacak ?kazancınız ne acaba ?başlarım sizin haklılığınıza.telles çok yetenekli bi oyuncu,sabır lazım.

Hamit sakatlığın etkilerini atmış kesinlikle takımda kalmalı

tapatalk

Bu arada karşımızda Avrupa'nın belkide en iyi savunma yapan takımı var. Geçen sene Barca bile gol atarken ne kadar zorlandı hatırlayın.Bu kadar sallamayın takıma. Sol savunmamız(bireysel değil takım olarak) dışında fena değildik.

Aşırı karamsar olmak için ben de bir sebep göremiyorum ama alınması gereken çok yol olduğu da bir gerçek.

Veysel ve Olcan iyi

Yine yeni yeniden görüldü ki forvet transferi şart.Burak yetersiz, şu kadar gol atmış olması, yerli olması falan bu gerçeği değiştirmiyor.

ne yapsınlar ne etsinler forvet alsınlar. tsporun aldığı cardozo yada bjknin aldığı demba ba bu takıma cuk otururdu. bizim bu 2 lale takımdan ne eksiğimiz var, bulamaz mıyız böyle bir forvet. ofansta topu alan ileri gidemiyor çünkü buraka atılan top anında rakibe gidiyor zaten burakın da pas almaya geldiği yok. koca ilk yarıda top ayağına hiç gelmedi.

onun dışında takımın mücadele gücü ve isteği geçen senden iyi. veysel ve olcan çok faydalı olacakalar bu da iyi. ama telles e gerek yok. oraya bir yerli sol bek yada devşirme koysak ta olur. hiç yoksa sabriyi koysunlar oraya bişey farketmez. takımın isteği var ama teknik kapasite ve becerikli forvet oyuncularına ihtiyacımız var. CL deki zor maçlarda bu şekilde 3 lü orta saha ile direncimiz yükselir ama anadolu maçlarında bunun hiç gereği yok. hamit çok lüks kalır. Hamit sadece CL maçlarında oynasın yeter, takıma direnç ve tecrübe katıyor. ne kadar formsuzda olsa :) bu takıma acilen yabancı forvet lazım.

Bizim taraftarin ruh sagliginda ciddi bozukluklar var. Cok komik adamlar var.

Sanirsin Etimesgut Sekerspor´la oynuyoruz. Barcelona, Real Madrid gol atamiyor bu takima.

Ama neymis? Cacik olmazmis takimdan :) Komikler, baska birsey degil.

Onların mantıgına göre ilk yarı 3 0 önde olmalıydık.Gayette güzel oynuyoruz paslasmalar ve sakin oyun iyiydi.Bu takım 25 de feneri fena yapacak.

Daha sabah Hamit gitsin diye sayfalarca yazı yazıyordunuz ne oldu şimdi herkes kalsın diyor, bir sonraki maç kötü oynadığında göndermeye başlarsınız hemen. Maç maç oyuncu yorumlayıp göndertmeye başlamakta nedir.

İlk geldiğinden beri dediğim ilk gün değil tabi ki? :D

Chelsea maçından beri bir şey oynamıyor bu adam. Kayserispor maçı ile birlikte her maç Telles'i özel izlemeye karar verdim.

Her maçta hata yapıyor.

hata yapmayan 20 yaşındaki adamlar 40 milyon eurodan başlıyor zaten

Tarık alınsın telles +3 de kalsın,ve iyi bir yabancı forvet alalım burak otursun.

Allah'tan fener'in sevilla karşısındaki oyununu oynamıyoruz. yoksa lig düşeriz tarzı yorumlar görürdük herhalde

Geri
Üst Alt