Hazırlık Maçı | Galatasaray 0-0 Atletico Madrid | MS | 6 Ağustos

en zayıf yerimiz forvet

telles yerine tarık çamdalı isteyenler 3 maç sonra sövmeye başlar onada

Vallahi yaptıgınız yorumlara çok şaşırıyorum. Oynadıgımız takım geçen yıl barcelona ve madrid gibi devleri geride bırakmış , şampiyonlar ligini son dakikada kaçırmış değilde herhangi bir 1.lig takımıymıs gibi konusuyosunuz. Atletico belkide dünyada en iyi takım savunması yapan takım . Pozisyona giremememiz normal. Bu maçta buna değilde takımdaki isteğe ve oynamaya calısılan oyuna dikkat etmeliyiz. Bence takımda geçen seneden farklı bir futbol oynama isteği var. Hızlı oynamaya calısan ve sürekli kenarları zorlayan bir takım var. Daha takıma sneijder katılacak ve bütün taşlar yerine oturacak. Burak etkisiz olabilir ama merak etmeyin burak lig için yeterlidir leblebi gibi gol atar. Biz yeterki bu istekle bu hızla oynamaya devam edelim.

burak tokatspora karsi da ayni oyunu oynuyor

o yüzden bosuna savunmayin

Burak a sallayanlar . A.madrid dunyadaki, takim savunmasini en iyi yapan takimardan biri . Zaten top tutamayan bi yapisi var bu macta etkili olamaz . Bize bu maclar icin forvet sart . Ama buraki da gommeye gerek yok.

Tek forvet bize gitmiyor, hele o tek forvet Burak olunca hiç gitmiyor maalesef.

burda bazı arkadaşları kırmamak için ortaya konuşucam.telles geldiğinden beri önyargıyla yaklaşan bazı arkadaşlar var.ve haklı çıkmak için bi tarafını yırtıyolar.telles iyi olmazsa ne olacak ?kazancınız ne acaba ?başarlım sizin haklılığınıza.telles çok yetenekli bi oyuncu,sabır lazım.

Mesajı direk aldım, sorun değil kırılmam.

Telles konusunda haklı olmamak istediğimi öncelikle belirtmek isterim.

Haklı olursam Hajrovic sonrası 2. bir kayp 6 Milyon Euro olur bizim için. Ve geçen dönem 20 Milyon Euro harcanan transferlerden bir tek 700.000'e gele Veysel ve, gelişime açık olan Koray kalır elimizde, bu buna dokunuyor.

Sorun bu, transfer aklı kimse kulüpte derhal o mevkiden uzaklaştırılmalı derim.

Takım geçen sene 9 puan fark yiyen kadrodan daha kötü görünüyor...

Elbette hazırlık maçı, kıran kırana olmuyor ancak Olcan ve Bruma ile kanat futbolu oynayacaksak yazık bize. Veysel ve Telles sıfır elde var sıfır. Geri kalanlarda iyi değil tabiki.

Moral bozucu sıkıcı bir maç.

Bu sıcakta normal. Takım daha yenice hazırlanacak. Bazı yorumlara kusasım geliyor, hayretler içersindeyim.

Telles de kendisinden umutlu olmama rağmen sol bekte Riera kadar etkili olamadı henüz :redface:

Aşırı karamsar olmak için ben de bir sebep göremiyorum ama alınması gereken çok yol olduğu da bir gerçek.

Vardır mutlaka. Hücum anlamında bizim sıkıntımız yeni değil ama. Geçen sene devre arası Mancini savunma savunma derken de yanlış teşhis, hücum hücum demiştim.

Takım olarak yine çok az gol yiyen takım oluruz ligde. Tabi saçma bişey olup ligden kopup da formalite maçlar oynamazsak.

5 yabancı koyabilecegimiz ilk 11 e girebilecek bir performans göstermiyor telles. Ben olaya böyle bakıyorum. Rakibin Sağ kanat ataklarında en son adam kendisi olması gerekmiyormus gibi oynuyo. Bence kesinlikle yerli bir sol bek alternatifi transfer edilmeli

telles adamın kaçtığını gördüğü halde hala tereddütle takip ediyor refakatçi gibi..

Yok ya. Genelde her sene oluyor. 2-3 senede 1 değil bildiğim kadarıyla. Geçen sene Malaga, ondan önceki sene Lazio maçları olmuştu.

Bende onu kastetmiştim zaten:), 2-3 senedir 1 hazırlık maçımızı İzmir'de yapıyoruz anlamında yazmıştım ama karışık bir cümle olmuş sanırım.

Takımın genel olarak iyi aslında. Biraz Telles zorlanıyor, belki bir Tarık transferi bize fayda sağlar ama hepsinden önce forvet lazım bu takıma. Bir forvet ancak bu kadar işlevsiz olabilir saha içinde.

Burak'ı savunanla futbol konuşmam. Yeteneksizliği geçtim bir türlü neler yapması gerektiğini öğrenememiş bir adam.

Takım geçen sene 9 puan fark yiyen kadrodan daha kötü görünüyor...

Elbette hazırlık maçı, kıran kırana olmuyor ancak Olcan ve Bruma ile kanat futbolu oynayacaksak yazık bize. Veysel ve Telles sıfır elde var sıfır. Geri kalanlarda iyi değil tabiki.

Moral bozucu sıkıcı bir maç.

Bu yoruma anca gülünür

tapatalk

Burak gecen yilin en formda 2 stoperine karsi oynuyor. Burak prese katilip, daha fazla mücadele etmeli.

İlk yarida bazen gereksiz top kayiplari ve oyun disiplininden kopmalar haric iyiydik. Hamit o bölgede ağir kaliyor. Mandzukicin indirdiği pozisyonda ağir kalmasi sonucu pozisyon olustu. Telles ve Brumanin karsisinda gecen yilin en iyi hucum beki oynuyor. Telles son maclara göre gayet iyi.

Geri
Üst Alt