Hazırlık Maçı | Galatasaray 0-0 Atletico Madrid | MS | 6 Ağustos

dembaba cardozo rakiplerdeyken bir huntelaar cuk oturur.. yok bide diğer ikisini de alabilirdik ; girişimde neden bulunmadık anlayamıyorum.. becekede değilde bizde olsaydı dembaba , sakatlanmadığını varsayarsak uzun süreliğine , çok şey değişirdi şu takımda ileride 1 klas adamla...

Muslera

Veysel-Semih-Koray-Tarık

Selçuk-Melo

Bruma-Sneijder-OLcan

Huntelaar

Melo bu hareketi yabancı hakemin olduğu bir maçta yapsa kırmızıyı yemişti çoktan.

ispanyol kanalından izliyorum öğrendim bir şeyler;

şu an maç fero-fero :D

Beyler ben bu maçı çok beğendim,

takımın isteği, arzusu, hırsı, organizasyonu, pas alış verişi, hocanın oyuna müdahaleleri, brumanın, hamitin, melonun performansı vs.

gayet olumlu gelişmeler oldu, bu şekilde oynarsak ilk kupayı şikecilerden alırız yine, lige de iyi başlarız gibi geliyor bana..

Buraktan bugün nefret ettim. gerçi burak büyük maçlarda her zaman kayboluyor sahada. geçen senelerde de böyleydi.

Yav kardeşim hasta mısın ? Cevaba bak. "Sezon başlamadı. Zeminin haline bak" diyip rezillik ve cahillik dolu bir gaf yapıyorsun. Hiçbir ukalalık yapmadan durumu açıklıyorum yanlış bilme diye. Sanki küfretmişim gibi verdiğin cevaba bak. Sana bu üslupta konuşmak gerekiyormuş demek. Öğrendiğimiz iyi oldu.

Bu arada ; inkhilizlerh dhalga qechiyorr. bhu sTadhın haLi nhe__??? YHÖNETİMM İSTİFHAAAAAA

O cümleyi gaf olarak görüyorsan git bir doktora görün bence. Sezon başlamadı diyerek neyi kastettiğimi anlayamadıysan(daha adam gibi maç yapılmadı ve zemin şimdiden çok çok kötü) o senin sorunun o son paragrafta kullandığın ergen dilini de kendine sakla. Ciddi ciddi IQ testine tabi tutulmalı bazı üyeler.

Başkan takımdan gelen sesi duyuyodur inşallah...

Geri
Üst Alt