Hazırlık Maçı | Galatasaray 0-0 Atletico Madrid | MS | 6 Ağustos

Takım iyiydi

Buruma, Veyse, Olcan çok iyiydi

Selçuk, Melo,Semih, Muslera, Ched iyi

Burak, Telles vasat

Hamit bitmiş

Umut vasat

EmreÇ kendi çapında oynamaya devam ediyor futbolda pas olduğunun bilincinde değil

Ofans olarak iyi değildik ama top hep bizdeydi sneijder ve iyi bir forvet faktörü olsa maç kopardı. Artık defans yapmayı da biliyoruz.

bu maçta beni mutlu eden şey takım savunması

ama hücum hattı Olcan ve Brumaya rağmen çok kısır

çünkü duvar olup kanal açabilecek bir forvet yok

şu yabancı sınırı 5 değil de 6 olsaydı keşke, taş gibi bir forvet alırdık :(

sorunumuz geçen sene de gol atamamaktı bu sene de o olcak sanırım .

Beyler hiçbiriniz de yazmamışsınız.

Dakikalar ilerledikçe Atletico oyundan düştü biz fizik olarak çok diri gözüküyoruz...

Benim bu maçta en çok beğendiğim kondüsyon durumumuz oldu...

Takım da gayet iyi yolda.Bu sene iyi top oynayacağız...

bi hazırlık maçında sanki şpl finalini oynayan a.amdridle oynuyoruz gibi konuşmussun.

kondisyonluk bişey yok adam bıraktı son 5-10 dk.

ayrıca bu takım barca gibi, barcanın eksiği forvet bizimde... kanat forveti veya forveti iyi olmayan takım isterse kondüsyon-teknik-hızlı olsun. iş bitiricide duvar olanda..

biz de duvar olacak biri değil davaro var :=

Rakip geçtiğimiz sezonun dehşetengiz takımı. Mis gibi maç oynadık. Burada "lö lö lö en iyi ihtimal 3üncüyüz!!". Hayır izlemeyenler üzülecek, yapmayın böyle.

Feyenoord Teknik Direktörü: Türkiye'de elendiğimiz takım Galatasaray gibi üst düzey bir takım değil. Kendimizden utanıyorum.

Takımda 2-3 senedir bence savunmada bireysel hatalar hariç sürekli artan bir grafik var. Giderek de daha iyi oluyor. Bu sevindirici bir durum. Az gol yiyorduk, yine az yeriz.

Hücumda 2 senedir düşüş yaşıyoruz bu da devam ediyor. Çözüm bulmamız lazım. Sadece santrafor yeter mi emin değilim. Golcü kanat da lazım.

Veysel çok iyi göründü Chedjou ile beraber.

Bu ikisini yapabilecek oyuncuyu almak lazım. Önerim Podolski şimdilik.

Takımda 2-3 senedir bence savunmada bireysel hatalar hariç sürekli artan bir grafik var. Giderek de daha iyi oluyor. Bu sevindirici bir durum. Az gol yiyorduk, yine az yeriz.

Hücumda 2 senedir düşüş yaşıyoruz bu da devam ediyor. Çözüm bulmamız lazım. Sadece santrafor yeter mi emin değilim. Golcü kanat da lazım.

Veysel çok iyi göründü Chedjou ile beraber.

Sneijder gelecek Olcan Kanat olacak bence en önemlisi forvet

Takımın mücadelesini, isteğini, arzusunu ve kondisyonunu beğendim. Geçen sene çok az maçta görmüştük bunu. Bence Prandelli ile Atletico tarzı bir takım olmaya doğru gidiyoruz gibi duruyor. Tabi wesley takıma girdiğinde ve olası bir yabancı forvet transferinde nasıl bir görünüme bürünürüz hep beraber göreceğiz.

Veyseli çok beğendim. Muslera, Bruma ve Melo'yu da iyi buldum. Emre ise her zaman ki gibi. 2. sabri olmasın başımıza başka birşey istemiyorum.

Arda'ya herzamanki gibi yakisti forma

Yakinda bunu giyer.

723582706799.jpg

Feyenoord Teknik Direktörü: Türkiye'de elendiğimiz takım Galatasaray gibi üst düzey bir takım değil. Kendimizden utanıyorum.

Zaman zaman iyi pas yaptık bence. Sneijder de girince takıma pas organizasyonu daha iyi olacak.

Eksiğimiz bence ilk geldiği sezondaki Drogba. Öyle bir forvet almamız şart.

Kaleye bulan sut yok bizden. Yabanci forvet almazsak, Sampiyonluk falak hikaye. Fenerin,Besiktasin,Trabzonun forvet hatti bizden en az IKI kat daha iyi. Cididyim.

forvetlerimiz bence de etkisiz ama atletico madrid defansına karşı karşı messi bile 270 dakikada sıfır şut atabildi unutmamak lazım :)

bu amrabat değişik çocuk 11de başlar bi halt yapamaz sonradan girdiği her maçta bi ivme katıyor takıma ama boş ivme

Geri
Üst Alt