Hazırlık Maçı | Galatasaray 0-0 Atletico Madrid | MS | 6 Ağustos

prandelli şimdi başkanı arayıp santrofor transferi istemiştir

allahını seven bu takıma forvet alsın yeter artık. takım gayet olumlu sinyaller variyor bence ama ta ki rakip ceza sahasına gelene kadar orada etkili değiliz

Hakikaten eli yüzü düzgün ne oynadığını bilen bir takım haline gelmişiz. Bu takımda tek eksik ve belki de en can alıcı eksik bağıra bağıra kendini gösteriyor. O da forvet! Görün artık şunu, ne olur görün. Cidden bir şeyleri doğru yapmaya başlayacağımız şu seneye ihanet etmeyin.

1 maça bakıp ne bir oyuncuyu övmek nede yermek gerekir eksiklerimiz burada konuştuğumuz şeyler sağ bek stoper ve forvet transferi yapılsa ileride çok iyi takım oluruz.Takımımız iyi yolda ancak kat etmemiz gereken daha çok yol var.

Olcandan başka transfer yok. Drogba gibi adamı beğenmiyosun ama yerine adam almıyosun. , Veysele güvenerek Eboueyi yolluyosun... Bunun adı geriye gitmektir. Çoluk çocukla bu sezon bitmez.

Ünal Aysal sınıfta kaldı.

Takımın mücadelesini, isteğini, arzusunu ve kondisyonunu beğendim. Geçen sene çok az maçta görmüştük bunu. Bence Prandelli ile Atletico tarzı bir takım olmaya doğru gidiyoruz gibi duruyor. Tabi wesley takıma girdiğinde ve olası bir yabancı forvet transferinde nasıl bir görünüme bürünürüz hep beraber göreceğiz.

Veyseli çok beğendim. Muslera, Bruma ve Melo'yu da iyi buldum. Emre ise her zaman ki gibi. 2. sabri olmasın başımıza başka birşey istemiyorum.

Mükemmel tespit, tebrik ederim.

BuYYcxMIgAEj8p1.jpg

bu amrabat değişik çocuk 11de başlar bi halt yapamaz sonradan girdiği her maçta bi ivme katıyor takıma ama boş ivme

Böyle takımlara karşı hep iyi görünüyor. Bunun nedenlerinden biri de Avrupa maçları olsun, Avrupa takımları olsun, Türkiye'deki yakın defans anlayışıyla oynamamaları, direk ilk müdahele ile çekip itip vurup girdikleri için Türkiye'de zorlanıyor, eli ayağına dolanıyor.

O yüzden Amrabat CL'de iş yapar, +3'te de durmalı bence. Nadir adam eksilten oyuncularımızdan ayrıca.

bi hazırlık maçında sanki şpl finalini oynayan a.amdridle oynuyoruz gibi konuşmussun.

Hani nerede öyle bir imada bulunmuşum ?

Yahu geçen sene değil mi 105 km yi zor çıkarıyor ikili mücadelelerde yerlerde sürünyorduk.

Olumlu bir izlenimimi belirttim Şampiyonlar ligi finali nereden çıktı Allah'ım sabır ver...

Trabzon ishağı almadan araya girmeli ve almalıyız. Tellesi kulubeye çekip llorente tipinde bir santrafor almaliyiz.

Bu maca bakarsak forvete ihtiyacımız var sadece.

Chedjou - semih ikilisi güven verdi ilk defa bana ne yalan söyleyim.

Ama mac çok düşük tempoda oynandı. Sıcaklıkdan dolayı herhalde.

Tek forvet oynayacak adam sırtı dönük top alabilmeli,duvar olabilme,tekniği en azından orta seviye olmalı.Burak'ta bunların hiçbiri yok.Ama ısrarla tek forvet yazanlar var.Her zaman söylüyorum bu adam bu takımda oynadığı müddetçe ancak günlük başarılarla mutlu oluruz.Ne uzun vadede başarı gelir ne de baskılı,iyi futbol.

Geri
Üst Alt