Ömer Tuğrul Yılmazer
Berlin Panteri
- 4 Temmuz 2009
- 49.494
- 2.795
- 2.063
Bu ikisini yapabilecek oyuncuyu almak lazım. Önerim Podolski şimdilik.
Ama Podolski tek forvet pek oynayamıyor. Campbell mesela bunu çok iyi yapıyordu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu ikisini yapabilecek oyuncuyu almak lazım. Önerim Podolski şimdilik.
Ama Podolski tek forvet pek oynayamıyor. Campbell mesela bunu çok iyi yapıyordu.
Takımın mücadelesini, isteğini, arzusunu ve kondisyonunu beğendim. Geçen sene çok az maçta görmüştük bunu. Bence Prandelli ile Atletico tarzı bir takım olmaya doğru gidiyoruz gibi duruyor. Tabi wesley takıma girdiğinde ve olası bir yabancı forvet transferinde nasıl bir görünüme bürünürüz hep beraber göreceğiz.
Veyseli çok beğendim. Muslera, Bruma ve Melo'yu da iyi buldum. Emre ise her zaman ki gibi. 2. sabri olmasın başımıza başka birşey istemiyorum.
Feyenoord Teknik Direktörü: Türkiye'de elendiğimiz takım Galatasaray gibi üst düzey bir takım değil. Kendimizden utanıyorum.
Forvet lazım diyorsunuz da yabancılardan kim oynamayacak?
bu amrabat değişik çocuk 11de başlar bi halt yapamaz sonradan girdiği her maçta bi ivme katıyor takıma ama boş ivme
bi hazırlık maçında sanki şpl finalini oynayan a.amdridle oynuyoruz gibi konuşmussun.
Feyenoord Teknik Direktörü: Türkiye'de elendiğimiz takım Galatasaray gibi üst düzey bir takım değil. Kendimizden utanıyorum.
![]()
HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAAHHAHAAHHA