Hazırlık Maçı | Galatasaray 0-0 Atletico Madrid | MS | 6 Ağustos

Belki bu isime ön yargılı olacaksınız ama bu oyunda sağlıklı bi Almeida çok faydalı olur

veysel açık ara maçın adamıydı bana göre. 90+3 de bile halen bindiriyordu. kaç kez gitti geldi sayamadım.

ched., olcan, selçuk iyidi. bruma açık alanda çok heyecanlandırıyor ama bir türlü bitirişi yapamıyor bu çocuk.

ama en çok hocayı beğendim. uzun zaman sonra ilk defa bu kadar güzel kısa, yerden paslaşmalar gördüm takımda. ayrıca ilk yarıdaki sol kanat zayıflığımızı görüp, ikinci yarıda bruma ve hamitin yerini değiştirmesi çok hoşuma gitti. bizim ikinci lucescumuz olacak inşallah.

Ne Almeida'sı ya şakamı yapıyorsunuz

arkadaşlar okumanızı isterim (herkesin düşündüğü şeyler tabiki yeni bir buluş değil :) )

dünya futbolu son zamanlarda hücüm anlamında tek forvet ve kanatlar oyuncuları ile şekillenmekte. son 1-2 seneye bakarsak iyi forveti olan takımlar karşı takımla aynı mücadeleyi veriyorsa anahtarı duvar olan-son vuruşu iyi-top tutan golcülerle işi bitiriyorlar.

buna en iyi örnek b.munih ve a.madridtir son dönemde.

bizde a.madrid gibi olma yolundayız bence. sonuçta tüm sezon boyunda standartların üzerinde oynamamaız gereken maç sayısı maksimum 10-12 olacaktır avrupa dahil. geri kalan maçlarda sonuçta real-bayern oynacak halimiz yok ligde değilmi standartlarımızda oynasak adımız yetecek..

a.madrid neden son senelerde göz önünde müthiş forvetleri ve kanatları ile takım oyununu sonuçlandırıyorlar.

bizimde mutlaka bir forvete ihtiyacımız var bence.

brumanında iyi olmasını istiyorsak arkasındaki bekin iyi olması gerekir..

a.madrid-bayern-barca-real kanar oyuncularının etkili olmasının sebepi belli beklerin en az 1 nin iyi olması ile önündeki oyuncunun çoşması.

kısaca şöyle toparlayalım..

sol bek dışında defansif olarak bence kötü değiliz birde italyan ekolü bir adam var. orta saha olarak hali hazırda en iyiler bizde. kanat anlamında öz güveni ve parformansı iyi olacak oyuncular bizde.

ben buraka güvenmiyorum açıkcası bu adamın tek yaptığı tek vuruş ve defans arkasına kaçıp topla gitmek..

ofansif olarak ne yaparsan yap golcün komple bir forvet olmalı. yani adamı görünce defans tedbir almalı. bizim burak ofyast taktiği yapsan yeter:)

Prandelli : "Demba Ba ile anlaşma aşamasındaydık ama takımın daha acil ihtiyaçları olduğunu düşünürek transferi gerçekleştirmedik. Yılmaz harika bir forvet."

Prandelli: "Beşiktaş şampi..."

???

genel anlamda iyidik, paslar, savasmak yardimlasmak hepsi iyi.

Sneijder gelince ofansif anlamda daha iyi oluruz

en cok sevindigim ise Selcugun daha iyi olmasi. Brumanin bukadar güclü dönmesi. ve tabiki VEYSEL

Şu Burak yedek de beklemez. Satabilsek bi enayi kulüp bulup yerine Huntelaar vs. birini alsak büyük bir problemi çözmüş oluruz.

Abi gol atamayan santrafor bu adam. Üstelik bu kadar az gol atan adamla tek forvet oynanmıyor. Sadece top tutsun diye alacaksak Elmander en azından karakteriyle 10 Almeida eder, geri getirelim.

Abi Elmander ve Karakter dedinde gecen Sporx'de oyuncularin arabalari gosteriyorlardi herkez bilmem Porsche bilmem Bentley, bizim Elmander ise siradan gokmavi bir Volvo.

Abi gol atamayan santrafor bu adam. Üstelik bu kadar az gol atan adamla tek forvet oynanmıyor. Sadece top tutsun diye alacaksak Elmander en azından karakteriyle 10 Almeida eder, geri getirelim.

Almeidanın tekniği bu takımda sırıtmaz. Bu maddi sıkıntı çektiğimiz dönemde bonservissiz Almeidanın iş yapacağını düşünüyorum.

Attığı gol sayısını arkasındaki oyuncularla ilgili olduğunu düşünüyorum.

- Telles kulübeye çekilmeli ve +3 oyuncusu olarak ikinci yarılarda oynatılmalı, Tarık Çamdal alınmalı ve sol bek oynatılmalı.

- Sabri affedilmeli, Veysel-Sabri dönüşümlü olarak duruma göre Tarık sağ bek olarak kullanılmalı.

- Stopere Serdar Taşçı ya da Ömer Toprak'tan biri alınmalı. Semih'le partner yapılmalı. Koray alternatif olmalı. Chedjou ya gönderilmeli ya da +3 olarak kalmalı.

- Forvete bitirici bir oyuncu alınmalı. Bu transfer için kesenin ağzı açılmalı.

- Sinan Bolat'a yedek kaleci değil yardımcı kaleci gözüyle bakılmalı ve ligde sık sık oynatılarak formda kalması sağlanmalı.

- Alınabiliyorsa Mevlüt ya da Muhammed alınıp, Umut gönderilmeli. (Şart değil)

- Alınabiliyorsa Selçuk'u zorlayabilecek çapta bir orta saha daha alınmalı. (Şart değil)

İdeal Kadro

------------------------------------------------Muslera--------------------------------------------------

Veysel----------------------Semih--------------------Serdar--------------------------------Tarık

--------------------------Melo---------------------------Selçuk-------------------------------------

------------------------------------------------Sneijder-----------------------------------------------

Olcan------------------------------------Forvet------------------------------------------------Bruma

3 Yabancı : Telles, Chedjou (Transfer), Amrabat (Transfer)

Tellese haksizlik etmeyin telles de bindirdi en az veysel kadar ama savunmada iyi degildi fakat marcelonun reale geldigi zamanki haline benziyor sabrsdin cok kaliteli ve iyi kumasi var ileride yildiz olacak kesin ve emre colak az daha gayret acik.ara kalite kokuyor tek.paslari bilekleri topa hakimiyeti fakat hem sorumluluk almali hemde dribling yapabilmeli fizigini ise soylemekten biktik

Kendine ihanet etmese inanilmaz yetenekli bir oyuncu emre ve bence prandelli sans vericektir emreye bu sene

Geri
Üst Alt