Hazırlık Maçı | Galatasaray 0-1 Twente | Maç Sonucu

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray 0-0 Twente | 20 Temmuz | İlk yarı | Euro Futbol

Bogdan Stancu Fatih Hoca'nın güvenini boşa çıkartmaz bence. Culio'yu zaten biliyoruz.

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray 0-0 Twente | 20 Temmuz | İlk yarı | Euro Futbol

Oley oley Elmander gol oley

Sabri ne orta yaparmis öyle.. Halen ögrenemedi

Bitiricilik zamanla azalan birşey mi hocam?

ne yazıkki Baros eskisi kadar bitirici değil

çoğu futbolcuya bak Baros gibi futbol hayatının sonuna yaklaşmış (bence öyle) forvetlerin bitiriciliği dolayısıyla gol sayıları azalıyor..

Sabri :o

Öncelikle şunu söylemek isterim ki 3 senenin ardından sahada çift forvet görmek beni bu kadar mutlu edemezdi.Neydi arkadaş eskiden öyle bir tane gariban forveti koy iki tane stoperin arasına e malum Türkiye ligindesin stoperlerin yüzde doksanı kasap bir tanecik forvetini maç boyu dövüyorlardı.Şimdi ise çift forvetli sistem geliyor buna çok sevinçliyim.Fakat işte burada kadrodaki eksiklikler göze çarpıyor.Orta sahada Selçuk'un yanına bu sistem için Ceyhun'un uyduğunu pek söyleyemeyiz.Eğer Ceyhun oynayacaksa Selçuk'un yanına bir orta saha daha alınıp 4-5-1'e dönmemiz gerekiyor.Neyse sonuçta bu bir hazırlık maçı önemli olan 12-0 galibiyetler değil.Oyuncularımızın form durumlarını görüyoruz.Fakat acı bir gerçek var ki tüm takımda form durumu iyi gibi olan sadece Selçuk var.Umarım sezon başlayana kadar transferler tamamlanır futbolcularımızın form durumları iyi hale gelir başarılı bir sezon geçiririz.

Elmander çıktı ya şimdi kanat organizasyonları deneriz :o

sabri 20 yildir top oynuyor hala su orta yapmasini ögrenmemis

Sabri gerçeği ile başbaşayız yine.

Ben diyorum. Gitsin demiyorum ama yetersiz diyorum. Culio oldukca vasat bir futbolcu.

Bizim takimimizda gayet vasat bir takim. Gayet acik ve net.

Buna cin olmadan adam carpmak denir. Evvela daha iyleri gelsin, takım vasattan iyiye gecsin, ondan sonra Culio'ya yetersiz diyebilir herkez.

Baros'a mı güveniyosun (bu maç için konuşmuyorum)

Baros artık eskisi gibi değil bunu hepimiz biliyoruz , sürekli sakatlanıyo , güçsüz ,eskisi kadar bitirici değil

bitiricimi beleşçimi kardeşim en çok para alan adam varya maalesef hala patlama yapacak diye bekliyoruz yazık birde ligi götürümüş kaleyi göremez o baros gol atamayı zyazın bunu bşr yere

ne yazıkki Baros eskisi kadar bitirici değil

çoğu futbolcuya bak Baros gibi futbol hayatının sonuna yaklaşmış (bence öyle) forvetlerin bitiriciliği dolayısıyla gol sayıları azalıyor..

Futbola yeni bir soluk getirdin...

Baros hiç bir zaman iyi bir bitirici olmadı zaten.Rahad ol.

Arkadaşlar kesinlikle link istemek, kadro vs... gibi dolaylı yoldan link istemek yasak. Link isteyen veya link paylaşanlar ceza alacaklar bu son uyarıdır.

Çıkmadı lan o top :o

Aykut,Sabri,Servet,Ujfalusi,Hakan,Ceyhun,Selcuk,Kazim,Culio,Arda,Stancu

4-5-1 Oynuyoruz su an. Kazim 2.forvet gibi oynamali , arda sag kanatta oynamali

Twente cok iyi bastiriyor. Hic rahat birakmiyorlar.

sabri + keita

drenthe+ arda olsaydı kanatlardan 1-2 tane gollük pozisyona girmiştir derim ben

biz niye geriye kapanıyoruz saldırsanıza gençleeeeeeeeeer

gol olcak

Geri
Üst Alt