Hazırlık Maçı | Galatasaray 0-1 Twente | Maç Sonucu

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray 0-1 Twente | 20 Temmuz | İlk yarı | Euro Futbol

Maç bitti 1 sol bek,1 orta saha,1 sağ kanat,1 forvet/ofansif orta saha şart

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray 0-1 Twente | 20 Temmuz | İlk yarı | Euro Futbol

Takımın hırsı, istekli olması çok güzel o da ayrı bir konu

bu culio'yu istemeyenler var allahım ya :D

2008 de de kadro baştan kurulmuştu hiç uyum sorunu çekilmedi ilk yarıyı lider bitirmiştik geçin bunları bir pozisyon bulsalardı bari 5 tane daha transfer şart bu takıma en az 10 oyuncu gönderilmeli mide bırakmadılar adamda artık

mükemmel galatasaray taraftarı yine takımını satmaya başlamış. en kısa zamanda arda ve selçuk'u da satması dileğiyle.işte büyüklüğümüz bu...

b,de kaç yediğini söyle istersen abartmayın şu işi hazırlık maçı oynuyoruz ayhan ın aydın ın aykut un Muslera nın Eboue nin Melo nun olduğu ilk 11 de ne işi var anca hazırlık maçı oynarlar.

En azından 1-2 gol atmamız gerekirdi. Golü de geçtim 90 dk net pozisyonumuz yok. Twente defansı en berbat takımlardan biri bu maç umut vermedi.

Fakat Çok iyi bir uyarı oldu. FAtih hoca transferleri hızlandırtacaktır. Ayhanla - Baltayla bu iş olmaz.

anlamayamadim nasil bir oyun kurgusu var sagada!

Hakikaten felakettik!ALLAH yardimcimiz olsun

Posizyona girememe takıntımız devam ediyor...

Ya bırakin masal anlatmayi yok takim oturmuş felan.Koskaca takim 1 tane gol pozisyonuna giremiyor.

iyi git FM oyna bu işler o kadar kolay değil Twente son derece hızlı ve iyi bir takım zira onlarında pozisyonları yok ayrıca 3 lü turnuvadan da daha yeni çıktılar(şikebahçeye 4 çakıp) bizim takımın gol yediği 11 den 4-5 adam anca hazırlık maçı oynar böyle tutacaksanız tutmayın ihtiyacı yok bu takımın.

Real,inter,liverpool allah yardımcımız olsun ne kadar hazırlık maçıda olsa takımın yarısı kutuk

SERVET OUUUUUT, SEMIH KAYA IN da HOUSE NIGGA

Fatih hoca gibi bir hoca nasıl oluyorda şu takımda halen aykut,aydın,ayhan gibi adamlara şans tanıyor anlam vermek zor! Bu gereksizlerin yerine 3 tane genç getirseydi kampa belki adamları kazanabilirdik...

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray 0-0 Twente | 20 Temmuz | İlk yarı | Euro Futbol

Twente Hollanda liginin en iyi "takım"ı dır.

Kadro kalitesi,büyüklüğü tartışılır ama adamlar "takım" olma konusunda çok öndeler şuan.

Suan dedigin gibi 'takim' olarak ondeler... Ben isim bazinda diyordum... Takim olarak onde olsalar bile, ezip gecmemiz lagzim renktas bence... Dediklerine katiliyorum ayrica katilmiyorum degil ama olsun... Biz GALATASARAYiz... Club Brugge Anderlecht Twente Az Alkmaar Wolfsburg felan filan oyle takimlara puan kaptiracaksak, iyi takim oyunu oynuyorlar diye veya Karpety lyiv zart zurt takim olarak oynuyorlar diye ohoooo hooo olme essegim olme... Biz kadro degeri olarak adamlari belki 3 - 5 e katlariz ;) Benim Galatasarayim Twenteye en az 3 cakacak renktas kusura bakma :tiphat:

Maçın en iyileri, Ceyhun, Culio, Hakan'dı bana göre..Yekta ve Selçukta iyiler arasındaydı. Diğerleri rolantide oynadı..

ben ciddi anlamda "pozisyon yaratamama" zaafı görüyorum takımda,anca top gezdiriyoruz.Bunu sölemek için erken olabilir belki ama bu en önemli sorundur bence kaleye gidemiyoruz çünkü.ciddi pozisyonlar yaratıp takımları rahatsız edemiyoruz.bu olay aslında transfere ihtiyaç olduğunu birebir gösteriyor.umarım yakın zamanda bol pozisyonlu maçlar izleriz.

sagbek sabriye kalirsa yanariz adamda ne yetenek var nede fizik sadece ileri geri kosuyor

Geri
Üst Alt