Hazırlık Maçı | Galatasaray 0-1 Twente | Maç Sonucu

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray 0-0 Twente | 20 Temmuz | İlk yarı | Euro Futbol

öne dogru ölü hic birsey yok gecen senenin görüntüsünü veriyorlar.

gol yollarinda cok zorluk cekiyorduk.

insAllah düzelir.

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray 0-0 Twente | 20 Temmuz | İlk yarı | Euro Futbol

Görüp görebileceğimiz en yavaş takım herhalde, hem pas konusunda hem koşu yapmalar da yok böyle, ağır hareketler. Şu kadro ile düşme falan olmaz ise , ilk 5 dahi zor.

biz bu adamlarla inter e rezil oluruz hele bu rezil defansla

Pino olsaydı akardı. :)

Takımın kanatları yok usta..

Bu şekilde oyunu açamayız..

Oyunu genişletemeyiz..

Kazım kesinlikle bu seneyi götüremez 11 olarak..

+Baros ve Elmander çok güçsüz..

Ayakta duramıyorlar..

yalan söylüyordur yine kimse anlamiyor zaten diye :)

gecende ZDF alt yazi gecti demisti... ZDF yayin hayatinda hic alt yazi gecmedigini bilmiyor yazik :D

Dedi dedi ben Hollandada yasiyorum, bende duydum :tiphat:

Sağ açığa ve orta sahaya transfer yapılcak o belli zaten ama hiç sol bek adı geçmiyor ya sol bek almıcak mıyız biz ben bu hakan ı izlemek istemiyorum orda.

bu hakan balta denen futbol fakiri herif cıksın gitsin şu takımdan. adamda hic bir bek özelligi yok. caglar girsin. ne yaptıgını bilmeyen şuursuz bir oyuncu. önemli olan 2 forvetle oynamak degil yegen, topu ilerde tutabilmek.

forum light sürümde ama burada yogunluk yok. kimse yazmiyor neredeyse.

Servet'e çok sövdüm.Ortasahadan geri pas attılırmı?,

Terim sürekli kızıyor.Bizimkiler alımış geri paslarına.

Balta o kadarda kötü oynamıyor.

millet öldük,bittik diyor da bu takım şaibeli de olsa istikrarlı ve birbirini tanıyan sözde şampiyon fenere 20 dk da 4 gol attı.takım daha yeni.yapmayın,etmeyin komik duruma düşüyorsunuz.gören de hiç hazırlık maçı izlemediniz sanır.moral bozmaya gerek yok.takım sabah antrenman yapıp akşam maç yapıyor.

Beklediğim gibi değildi maç. En azından 2-3 pozisyona girerdik diye düşünüyordum.

herkes yine a.ferguson kesilmiş

Balta değiştirilecek kadar kötü oynamıyor.Tamam hiçbirimiz istemiyoruz.Bende istemiyorum ama şuanda iyi oynuyor.

baros top tutmayı beceremedigi icin ilerde topu tutamıyoruz. bize guerrero tipinde forvet lazım.

kardeşim zaten neyi becer,yorki güç yok birebirde omuzomuza adam geçemez kafaya çıkıp defansın üzerinden kafa vuramaz sakat sezonda en çok 156 maç oynar beleşe gol atar ve takımın en çok maaş alan adamı birde hakemlere saldırırı ben artık boğa gibi bir forvet istiyorum yoksa gol bile atamayız bir fener maçında golü yok hala ne yazıkki

Semih Kaya girer insallah. Hadi oglum Semih, kurtar bizi Servetten

ceyhun un yerine pas yapabilen ayaklarına hakim bi önlibero lazım bence

millet öldük,bittik diyor da bu takım şaibeli de olsa istikrarlı ve birbirini tanıyan sözde şampiyon fenere 20 dk da 4 gol attı.takım daha yeni.yapmayın,etmeyin komik duruma düşüyorsunuz.gören de hiç hazırlık maçı izlemediniz sanır.moral bozmaya gerek yok.takım sabah antrenman yapıp akşam maç yapıyor.

Bizene fenerden ya..

Bir takım bu kadar geriye dönemez arkadaş..

Geri
Üst Alt