Hazırlık Maçı | Galatasaray 0-1 Twente | Maç Sonucu

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray 0-0 Twente | 20 Temmuz | İlk yarı | Euro Futbol

Baros bildigimiz gibi yuvarlaniyo ve ihtiraz ediyo hep. Ayakta durcak hal kalmamis, nasil kondisyon çalisiyo bunlar

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray 0-0 Twente | 20 Temmuz | İlk yarı | Euro Futbol

Bir tek problemimiz var; topu ileride tutamıyoruz. Hem ileride hem de geride çok fazla gömülüyoruz. Tabi kesik kesik de olsa olumlu bir çok şey var futbolumuzda; hızlı oynamak ve pres yapmak gibi ama yeterli mi değil mi orasına siz karar verin.

Ben Hakan Balta'yi en son Euro2008'de bukadar istekli gördüm. Ancak yeterli mi? Kesinlikle degil.

takim cok iyi basiyor hatalar yapiliyormu yapiliyor amma karsi takimi hucumunda hepsi topun arkasina geciyor

Hucumda aksaklik var biraz oda duzelir zamanla

Imparatorun takimlarinda her sey esksi olur yalniz mucadele gucu hic bir zam,an eksik olmaz

Yalnız Hakan Balta bugün eskisine oranla daha iyi gibi geldi bana.

Not:İyi derken gerçekten iyi anlamında değil.Son 2 seneki performansına göre iyi. :D

forvet şart

Culio ve Yekta girsin o zaman oyun değişecek.

Umarım ikinci yarı semih girer oyuna.

takım ilk ciddi maçında iyi oynuyor.ne istiyor bazıları sağdan soldan twenteyi bunaltıp oyunu domine edip ilk yarı 3-0 yapmamızı mı? eğer öylese kapatsınlar yayını izlemesinler çünkü yok öyle iş.

Kaldıki Twente keklik bir takım değil. İnter maçındada bunlar beklenir.

Bize klass, çalım atabilen, topla hızlı, dikine oynayan ve uzaktan sert şutları olan bi 10 numara lazım.Kısaca Lincoln ün ilk geldiğinde oynadığı gibi biri

Muslera ve dedikleri gibi Melo , Eboue gelirse çok katkı sağlarlar.Ama bu defans hattıyla nereye varırız , Allah kerim.

sayfaya girdim girmez olaydım ya arkadaşlar nedir bu ligin ilk haftasındayız sandım kendimi zaten böyle maclarda asıl hedef dökülen oyuncuları tespit etmek değilmi ona göre kadro yavaş yavaş yeni transferlerle şekillencek adamlar görmüyomusunuz 5 gün sonra ş.ligi eleme macları var kadroları tam oturmuş dua edin ilk yarı 3 yemedik

İlk yarıda kötü manada göze batanlar Servet,Baros,Ceyhun ve Balta

caglar baltadan nasıl kötü oluyor ya. baltanın birtek iyi yönünü söyle bana:D

çağların nesini gördün kardeş bu takım 11 oynayacak? hakan balta kötü olabilir ama bu takımda ilk 11 adam varsa oda hakan baltadır.

Bi ara Arda ile hucum yapiyorduk Twente ceza sahasi etrafinada, o bile gitti geri pas atti

Takimda hucum anlaminda risk almak isteyen oyuncu yok, bu bir tedirginligin isareti

Bize klass, çalım atabilen, topla hızlı, dikine oynayan ve uzaktan sert şutları olan bi 10 numara lazım.Kısaca Lincoln ün ilk geldiğinde oynadığı gibi biri

Alakası yok bu takımın tek sorunu bir Keita'nın olmaması şuanda..

serveti cikarip semihi oynatmak isteyenler var. serveti begenmeyen ciksin kendisi oynasin. servet 2 hata yapti hepsinide telafi etti. birde geri pasi vardi okadar...Puyol alalim isterseniz ?

Geri
Üst Alt