Hazırlık Maçı | Galatasaray 0-1 Twente | Maç Sonucu

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray 0-1 Twente | 20 Temmuz | İlk yarı | Euro Futbol

'Defansa hiç güvenmiyorum ya' diyenler asıl sorunun defans değil hücumdaki yaratıcılık eksiği olduğunu umarım görmüştür

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray 0-1 Twente | 20 Temmuz | İlk yarı | Euro Futbol

Arda'nın aklı başka yerde.Kazım zaten yetersiz.Kanatlardan atak yapacak adam yok.Selçuk tek başına çabalıyor.Elmander ve Baroş doğru düzgün topla buluşamadı.

rahat battı heralde :o

Harbiden ilginc bir taraftar kitlesine sahibiz :)

Yahu durun bekleyin daha ilk ciddi HAZIRLIK macımız.

olmaz. birilerini acilen satmalıyız yoksa bu gece uyuyamayız. en garantiside takımı komple satmak ve medyaya malzeme vermek.

Fatih Terim "Almanya dönüşünde biraz daha eksileceğiz."

hayır yani anlamıs değilim. biz bu culio'dan ne bekliyoruz? messi, hagi olmasını mı? adam daha ne yapmalı? pres yapıyor, defansa geliyor, tekniği yeterli, yeri geliyor çok iyi paslarda atıyor. adamın romanya'dan çok ucuza alınması mı tek eksisi

ben Galatasarayda culio yu izlemek zorunda mıyım kardeşim.çapsız adamların işi yok takımda.o kadar kötü adamlar varki takımda artık culio size olağanüstü geliyor.futbolu nekadar takip edersin bilmem ama izlediğim kadarıyla bu adam gaziantepsporda ilk 11 oynayamaz.

Harbiden ilginc bir taraftar kitlesine sahibiz :)

Yahu durun bekleyin daha ilk ciddi HAZIRLIK macımız.

Yav birader, zaten oynayan oyuna yorum getiren yok.. Mesele futbolcularda, bu futbolcularin yetersiz oldugundan hepimiz yillardir hemfikiriz.. Terim adam eder gibi çagdisi düsünceyle de gelmeyin, Terim kimseyi adam edemez.. Bu adamlarla kaliteli futbol oynanmayacagini, sen de en az bizim kadar iyi biliyorsun.. Bir futbolcu kadrosunun basina yeni bir isim getirerek yapilanamazsin.. Herseyi yenileyeceksin ki, yeni bir umut dogsun.. Benim hiç umudum yok açikcasi..

FT, takım beklediğimden iyiydi, daha iyi olacağız, takım dönüşte daha da eksilecek

takımda sut atan bi Pino vardı :asd:

hakan,servet,kazım'in alternatifsiz ilk 11 oynadığı takımdan başarı bekliyoruz bu takımdan adam olmaz

uyudum la maçta

Neyse bu maç iyi oldu. Sonuçta ligler en erken 22 ağustos a atılalacağı için transferler takıma alışabilirler. Vakit var gibi ama en geç 7- 10 gün içinde tam kadro çalışmaya başlamamız gerek.

İnter bugün 4 attı. Onlarla olan maç çok ciddi geçecek.

takimin kesinlikle kreatif bir ortasahaya ihtiyaci var. gerekirse taktik degistirilip ona gore oynanmali. minimumda sag bek, on libero ve oyun kurucu lazim. tam takim yaratmak istiyorsak sol bek, sag kanat ve forvette lazim.

Hala 10 numara diyenler var arkadaş yok böyle bir şey

Keita gibi pozisyon yaratabilecek bir sağa açık alırsın

Arda'ya da ya kendini topla ya da git dersin

10 numaraya falan ihtiyaç kalmaz

Hep bize yazıklar olsun.Takima adam gibi transfer yapmayan yönetime helal olsun

Sorun da o zaten ben yönetime helal olsun demiyorum ama bu transfer işleri kolay değil.Hem kaldıki transfer sezonu bitmedi bu kadar çabuk sallamayın diyorum ben iyigün taraftarı olmayın.

3 senedir ne defans ne baltaa ne servet sorunu var

Avrupanin ilk besine girmeyecek bir ligde bile gol ortalamiz 1 in uzerine cikmiyir

BARİZ HUCUM SORUNU VAR

cok acik söylüyorum.Bu Takimdan hic bi cacik olmaz ! Okan derici , Semih Kaya, gibi gencleri kazanmalyiiz FT neyapiyor Ayhan , Aydin , Aykutu oynatiyor. Aklim almiyo biktim artik les gibi adamlari izlmeye...

SERVETI KESIP SEMIH KAYAYI OYNAT EY FATIH TERIM ! Biktim artik geri paslari izlemekten yeter be !

Oyuncu kazanmaliyiz diyor FT ..Niye oynatmiyo ozaman gencleri ??

Evet burada Defansa sallıyorsunuz ama bence defans 4 -4 lüktü. adamlara 1 tane bile pozisyon vermedik. Ama ilerde her topu tehlike bölgesine girerken kaybettik.

Orta alan düşüncede defans yine iyi dayandı. Sorun kesinlikle bizim Ofans gücümüzde Orta saha oyunu domine edebilse tık tık paslar yapsak kısa kısa sağa sola ne güzel olacak

o zaman pozisyona da gierirz ama bu oyuncularla olmaz.

6-7 milyonluk bütçe ayırırsan olacağı bu 50 milyon euro ayıracaksın 5-6 tane transfer yapılmıyor mu para yok sanki cebinden ödeyecek adam çok Demirören nasıl yapıyorsa yapılır

Mümkünse Baros ve Stancu gitsin. Süper bi yabancı ( Drogba gibi) ve Sercan alınsın

Ayhan ve Aydın gitsin. Süper bi yabancı ( Cambiasso gibi) ve Volkan alınsın

Çağlar veya Hakandan biri gitsin. Hem Sağ bek Hem sol bek oynama kapasitesine sahip ( Lahm gibi ama Lahm burda zihinlerde yer etsin diye verildi sadece) biri alınsın.

Bu takıma şu an için asgari 5 transfer şart

Geri
Üst Alt