Hazırlık Maçı | Galatasaray 0-1 Twente | Maç Sonucu

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray 0-1 Twente | 20 Temmuz | İlk yarı | Euro Futbol

Fatih Terim mutlaka eksileceyiz

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray 0-1 Twente | 20 Temmuz | İlk yarı | Euro Futbol

Muhabir: Melo'nun ismi var bu aralar geçiyor.

FT: Herkesin ismi var :D

kimse taraftara laf söylemesin 4 senedir CL de yokuz zaten bırakın eleştirelim biraz ;)

Defansa hiç güvenmiyorum

direk sahaya sürebileceğimiz 3 tane transfer lazım. Sol bek Orta saha ve kanat. Takımda topu alıp götürecek kanat yok. Onun haricinde alınabilirse forvet lazım.

----------Muslera-----------

Sabri---Ujfa----Servet---XxX

XxXx---Selçuk--XxXx----Arda

-------XxXx----Baroş--------

20-30 milyon euro dan aşağıya olmaz bu iş. Sadece sekiz milyon harcadık

Mümkünse Baros ve Stancu gitsin. Süper bi yabancı ( Drogba gibi) ve Sercan alınsın

Ayhan ve Aydın gitsin. Süper bi yabancı ( Cambiasso gibi) ve Volkan alınsın

Çağlar veya Hakandan biri gitsin. Hem Sağ bek Hem sol bek oynama kapasitesine sahip ( Lahm gibi ama Lahm burda zihinlerde yer etsin diye verildi sadece) biri alınsın.

Bu takıma şu an için asgari 5 transfer şart

baros'u, stancu'yu gönderdin yedeğini kim yaptın :D forvet transferi bence en son öncelik.Bir libero,stoper ve sol bek yeterdi

Mümkünse Baros ve Stancu gitsin. Süper bi yabancı ( Drogba gibi) ve Sercan alınsın

Ayhan ve Aydın gitsin. Süper bi yabancı ( Cambiasso gibi) ve Volkan alınsın

Çağlar veya Hakandan biri gitsin. Hem Sağ bek Hem sol bek oynama kapasitesine sahip ( Lahm gibi ama Lahm burda zihinlerde yer etsin diye verildi sadece) biri alınsın.

Bu takıma şu an için asgari 5 transfer şart

Merak ettim, hakkını vererek hem sağ hem sol bek oynayabilen kaç oyuncu vardır dünyada?

Hazırlık maçları oynanıyor,bir sistem uygulanmaya çalışılıyor ama bazı arkadaşlar ilk hazırlık maçından beri burda saçma sapan yorumlar yapıyor.Hep bir transfer isteği yönetime eleştiriler falan komikmisiniz siz.Galatasaray'ı böyle destekliyorsanız hiç bir transfere gerek yok.Hazırlık maçlarında yorumlarınız böyleyse lig maçlarında ne dersiniz bilmiyorum.

Bazi arkadaslarin futbol bilgisi sinirli.. "Gol atamiyoruz demekki sorun savunma da degil, hücum hattindadir" demek, basit düsünmektir.. Futbol basit bir oyun degil, sizin iki satirla özetleyebileceginiz bir oyun degil..

Bu da ayri bir konu, biz bu eksikleri iki üç yildir görüyoruzda, birsey yapilmiyor :) Bu maçta 10 tane de yeseydik, Servet ve Balta yine gönderilmeyecekti, onlar yeri en garanti adamlar maalesef..

Servet ne hata yaptı acaba ??

Balta ya bişi demem her topu geri oynadı defans da yerini kaybetti fln da.

Servet takıntısını çözemedim. herkes adamı asıyor

gercekten, yenilmek uzucu, ama bu hayirli bi yenilgi olabilir.

artik bu takima daha cok transfer sart oldugunu bu yonetim gormesi lazim.

hayır yani anlamıs değilim. biz bu culio'dan ne bekliyoruz? messi, hagi olmasını mı? adam daha ne yapmalı? pres yapıyor, defansa geliyor, tekniği yeterli, yeri geliyor çok iyi paslarda atıyor. adamın romanya'dan çok ucuza alınması mı tek eksisi

Hazırlık maçıdır, takım hazır değildir, eksiklerimiz çoktur biliyorum.

Ama Culio'lu da Culio'suz da pozisyonumuz yok.

Hani yabancı dediğin biraz farklı olmalı diye düşünüyorum. Bir ekstrası olmalı.

Saymış olduğun Culio'nun yaptıkları ne yazık ki oyun adına da skor adına da bir etki yaratmıyor.

Sadece çalışıp çabaladığını gösteriyor.

Ben Hagi, Messi olmasını beklemiyorum ama yabancı diye takımında bulundurduğun bir oyuncunun da biraz fark yaratmasını istiyorum.

Bu arada belirteyim. Takımda beğenmediğim tek yabancı değil Culio.

Elmander için erken olabilir. Ama ekseriyatı için kanım böyle.

FT: 2 oyuncu daha gelecek.

twente de pozisyon bulamadık İnter'le ortasaha yı geçemeyiz Real de ne oluruz bilemiyorum

Sadece ikinci yarıyı seyredebildim. Takım defansif olarak bence cok iyi yolda, fizik olarak cok diri bir görüntü verdiler. Dogru yerleşiyorlar, ve iyi top kapıyorlar. Ofansif olarak maalesef daha topsuz oyunda yoklar, kanatlarda iki üç güzel pas yapıyorlar ama ortada olması gereken adam olmuyor ve pozisyon üretemiyorlar. Zamanla bunun düzeleceğini düşünüyorum.

Kanat adamlarımız henüz istenilen düzeyde değil, forvetten ziyada bir göbeğe bir de her iki kanatta oynayabilecek iyi 2 adama ihtiyacımız var gibi geldi bana.

Stancu, Ayhan, Aydın ve Aykut istekliler çok ama olmuyor..

Takım rakip ceza sahasına bile giremeden maçı tamamlıyor.Herkes bu Servetle,bu Baltayla olmaz.Farkındaysanız bu adamlar savunma oyuncusu.Hollanda gibi hücumu benimsemiş bir ülkenin takımdan 1 gol yediysek savunma başarılıdır.Ama kötü savunma yapan bir Hollanda takımının cezasahasına bile giremiyorsan suçlu ortasaha ve forvettir

direk sahaya sürebileceğimiz 3 tane transfer lazım. Sol bek Orta saha ve kanat. Takımda topu alıp götürecek kanat yok. Onun haricinde alınabilirse forvet lazım.

----------Muslera-----------

Sabri---Ujfa----Servet---XxX

XxXx---Selçuk--XxXx----Arda

-------XxXx----Baroş--------

20-30 milyon euro dan aşağıya olmaz bu iş. Sadece sekiz milyon harcadık

%100 katııyorum. En az bu kadar adam gerek

Maicon

Cambiasso

Drogba

baros'u, stancu'yu gönderdin yedeğini kim yaptın :D forvet transferi bence en son öncelik.Bir libero,stoper ve sol bek yeterdi

Drogba gibi bi süper forvet. Sercan da Stancudan daha iyi bir yedek olur

Geri
Üst Alt