Hazırlık Maçı | Galatasaray 0-1 Vallecano | MS | 3 Aralık | Spor Smart

en iyisi dubois.yunus son 10 dk top alınca etkili oldu.bence de yunus forvet arkası,mertensin yerinde oynamalı.mata basit toplar kaybetti.ama kazanmak zorundayız onu.berkan iyi ama yine hata yaptı.orda baran topu almaya gelmeliydi.baran topla daha cok bulusmalı,çünkü rahatlatıyo takımı.

4-5 net pozisyon var.takım iyi ama yusuf demir,boey ve berk kızıldemir oyuna girebilir.

Katilmiyorum acikcasi. Orada tutunamayan adam bizde tutunabilir, bizde tutunamayan adam gider baska takimda harikalar yaratir.

Dikkat edilecek daha önemli seyler var. Ilk olarak oyuncunun karakteri, is ahlaki ve takimi sahiplenmesi. Melo biraz uc bir örnek olabilir ama adam bize gelmeden önce yilin bidonu secildi, bize geldikten sonra adam burayi öyle sahiplendi ki deli gibi savasti takimi icin.
Kast ettiğim kariyerden çok biraz fiziği düşen oyuncular bizim lig kolaydır kaldırır diye bakıyoruz ama olmuyor genel olarak.

Bu arada Metehan ile Emin'i bir tutmamak lazim. Ikisi de ayni mevkinin oyunculari ama tarzlari cok farkli.

Metehan defansif acidan daha saglam Emin'e göre, Emin ise Metehan'a göre daha iyi teknige sahip. Mesela Emin'in önünde 2 rakip varken tehlikeli hareketlere basvurup calim atma denemesini Metehan'da asla göremeyiz. Cünkü Metehan böyle riskli seylere girmez.

Metehan biraz Nelsson gibi daha garantici. Emin ise topla oynamayi daha cok seven ve dolayisiyla top ayagindayken hata yapmaya daha müsait bir stoper. Ben ikisinin sezon icinde iyi alternatif olduklarini düsünüyorum. Mac ve rakibe göre hangisi daha uygunsa o süre bulabilir ceza veya rotasyon gibi durumlarda.

pekte geniş bir kadromuz yok aslında kağıt üstünde var ama sahaya atınca tırt oluyorlar genelde, bu maç özelinde söylemiyorum tabi. biraz daha güçlenmemiz lazım
Pekte geniş kadromuz yok dediğin şuan as 11'in 10'u yok ve gayet iyi bir oyun var. Vallecano'da sonuçta La Liga'nın orta sıra takımı. Takımda sırıtan Gomis, Mata, Okan Koçuk var. Bence kadro gayet geniş kadromuz var Mata ilk 11 oynamaz ama Yusuf var zaten. Bir tek forvette ve sol bekte eksiğimiz var diye düşünüyorum alternatif olarak.

Kast ettiğim kariyerden çok biraz fiziği düşen oyuncular bizim lig kolaydır kaldırır diye bakıyoruz ama olmuyor genel olarak.

EPL'den gelen adamlar ilk senelerinde iyi oluyor fizik olarak baslarda. Sonra bunlar da saliyor bir yerden sonra.

Hic unutmam Elmander'in bir röpörtaji vardi Ingiltere ve bizdeki antrenmanlari kiyasliyordu. Ingiltere'de antrenmanlardan sonra parmagimi oynatacak dahi gücüm kalmiyordu Türkiye'de ise böyle degil gibi bir sözü vardi.

Ali Şansalan bile Gomis ve Mata’nın halen oyunda olduklarına şaşırdı.

Raul De Tomas, Sevilla'nın ve bizim istediğimiz bir oyuncuydu geçen yaz.

la bu Yusuf sana nağptııııııııııııııııı

Geri
Üst Alt