Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 42.811
- 22.600
- 2.228
Ben bildim bileli bunlar veriyor bizim maclari. Sozlesme ne zaman bitiyor acaba?Diğer takımların maçları S Sport’ta, bizim maçlar hala Smartspor’da. Bir kurtulamadık şunlardan

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben bildim bileli bunlar veriyor bizim maclari. Sozlesme ne zaman bitiyor acaba?Diğer takımların maçları S Sport’ta, bizim maçlar hala Smartspor’da. Bir kurtulamadık şunlardan
Adnan Polat sağ olsun.Diğer takımların maçları S Sport’ta, bizim maçlar hala Smartspor’da. Bir kurtulamadık şunlardan
Adnan Polat sağ olsun.
Yıllık sözleşme değil maç sayısıyla sözleşme imzalamışız. Maç başına da para veriyorlarmış. Atıyorum 100 maç olsa her sene 5 hazırlık maçından 20 sene falan sürecek herhalde ama kaç maç olduğunu da bilen/söyleyen yok. Bir de parayı TL ile alıyorsak iyice çöp olmuşturBen bildim bileli bunlar veriyor bizim maclari. Sozlesme ne zaman bitiyor acaba?![]()
2415Ben bildim bileli bunlar veriyor bizim maclari. Sozlesme ne zaman bitiyor acaba?![]()
NapcanYarin 4 te mi bumac
Izlerim kolpacan. Napiyon gozukmuyonNapcan
Çok is var bu siralar BarışımIzlerim kolpacan. Napiyon gozukmuyon
Kacak et mi kesiyonÇok is var bu siralar Barışım![]()