Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nerenle izliyon?maçı izlemiyon konuşuyon
oynayan tek herif uguvuçhu
Lesley gayet iyi sara yerine 10 kere Lesley yazarım sarayı seven biri olarak sahadaki görüntüsü iyi değil
icardi fizik kondisyon olarak yani şuan maça çıksa sıfır antreman 20 kg fazlayla bu ardadan daha güçlü çıkar .Alt yapımızın yıldızı bu çocuk düşün alt yapımızıAda Güler babaannem gibi koşuyor. Bukadar yavaş olamaz bir insan gücü yok gibi.
nasıl begenırsın cöp cıkmalıydıLesley'i beğendim ayıp değilse
Tamam ağır idman yapmışta gibi olabilirrler bilmiyom ama lesley bundan hızlı o boylaicardi fizik kondisyon olarak yani şuan maça çıksa sıfır antreman 20 kg fazlayla bu ardadan daha güçlü çıkar .Alt yapımızın yıldızı bu çocuk düşün alt yapımızı
Hantal olursun ama top hakimiyetin iyi olur şutların iyi sert olursum top çalarsın ne bileyim farklı özelliklerinle ön plana çıkarsın.Ama adamın iyi özelliği yok.Sara‘nin hantalligi bagirtti
ardadan bu yana kaliteli topçu çıkmadı yani en son 20 25 sene önce sağlam topçu çıkarmışız.Bide hala yatırım yapılıyor oraya .Fıtbolda artık yetenek değil torpil dönüyor en büyük ispatı eray işçanın a takım kaleci antrabörü olmasıbiz bu altyapının ne hıyrını görmüşüz
Lesley abim iyi gibi tam kadroda görmek lazimHiç kimseyi beğenmedim. Bu yedeklerle işimiz var.
Gol dışında da yedirecekti 1 tane daha o kadar saçma paslar attı ki.golü şimdi izledim. günay gene bildiğimiz gibi
Can bugün çok faydalıIlk yari icin öne cikan iki isim var
Lesley ve can
Can gelisim saglarsa oyun kurucu bir kanat oyuncusu olabilir