Hazırlık Maçı | Galatasaray 0-2 Monza | MS | 24 Temmuz | S Sport+

Neyse ilk hazırlık maçı ilk günden linç yemeyim

24040RN64Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Elimizde 6 tane ortasaha var sanirim lucas disinda kesin güvenilir adam yok birazda sara ,geri kalanlar 1 adam etmiyor

Maci izlemedim. Birsey kacirdim mi? Soyle guzel bir ozet var mi?

Lesley Ogecukwu nasıl oynadı, var mı izleyen?

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sonra da yangıncı taraftar oluyoruz neyse bir şey demeyeceğim. Güzel bir yağmur yağıyor İstanbul'da sesiyle huzur bulmakla meşgulum.

Screenshot 2026-07-25 at 2.03.47 PM.webp

Şimdi Ugo özelinde maçta yaptıklarına baktım da fena durmuyor gibi

Canlı izleyenlere sorayım nasıldı Ugo

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alın aga size genç 😀

Lesley Ogecukwu nasıl oynadı, var mı izleyen?

En iyi topçumuz oydu sonra nellson gelir. Sara da iyi idi ama hala hazır değil ağırlaşmış.
Diğerleri maalesef bizim takımda rotasyona girecek kadar oynamadı.

Özellikle Günay ve jelert berbattı

Kazımcan ve nhaga maalesef oyun zekalarından kaybediyor o nedenle kötü gözüktüler. Arda vasattı

Ama enteresan bir şekilde can Armando Güler şu haliyle bile Anadolu takımlarında iş yapar gibi. Sallai de hücum da olmaz artık bek rotasyonu olarak kullanmalıyız bundan sonra

En iyi topçumuz oydu sonra nellson gelir. Sara da iyi idi ama hala hazır değil ağırlaşmış.
Diğerleri maalesef bizim takımda rotasyona girecek kadar oynamadı.

Özellikle Günay ve jelert berbattı

Kazımcan ve nhaga maalesef oyun zekalarından kaybediyor o nedenle kötü gözüktüler. Arda vasattı

Ama enteresan bir şekilde can Armando Güler şu haliyle bile Anadolu takımlarında iş yapar gibi. Sallai de hücum da olmaz artık bek rotasyonu olarak kullanmalıyız bundan sonra
Eyvallah hocam, emeğine sağlık. Zaten 3-4 kişinin iyi olduğu takımdan da birşey beklememek lazım, sonuç normal demek ki.

Geri
Üst Alt