Hazırlık Maçı | Galatasaray 0-2 Petrolul Ploieşti | Maç Sonucu | 12 Ekim

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray 0-2 Petrolul Ploieşti | 12 Ekim | Devre Arası

bence sabriyi ultrAslan amigosu yapalim .. daha faydali olur :asd:

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray 0-2 Petrolul Ploieşti | 12 Ekim | Devre Arası

bu arada bu ufuk nezaman bi penaltı kurtaracak adam paso ters köşe oluyor. insan istese bile bunun kadar ters köşe olamaz bilerek mi yapıyor anlamadım :)

Daha adam vurmadan kendini yere bırakıyor.

şu çağlar da direk memur zihniyeti var. salla başını al maaşını, adamın umrunda değil derhal gönderilmeli

Okan Derici'yi oynatsan be hocam !

Sabri kötü değil yahu abartmayın..

formanın hakkını veren bi Allahın kulu yok sahada ilk yarı bitti cluj makara tukara yapar maç sonu skorla:coffee:

Engin'i beğendim, o kadar zamandır oynamamasına rağmen saha içinde en az pas hatası yapan adamdı. Ayrıca hırsı kaldığı yerden devam ediyor.

çagları ilk geldiginde sevinmiştim ama sakatlıklar ve şu halinden sonra ceyhun çagları göndermek lazım arada. alperi alabirliz bu 2 sini yollayıp. 1 kaç kişi daha var böyle. hiç birşeyi yaramayanları direk gönderecen takımdan. birde bedava para alıyor bunlar. sol bekede bir oyuncu alırız. barosu gönderip kilit açıcak topçu aldıkmı takım iyi duruma gelir.

formanın hakkını veren bi Allahın kulu yok sahada ilk yarı bitti cluj makara tukara yapar maç sonu skorla:coffee:

cluj maçında elmander oynarsa o maç bizim allahın izniyle.

çagları ilk geldiginde sevinmiştim ama sakatlıklar ve şu halinde sonra ceyhun çagları göndermek lazım arada. alperi alabirliz bu 2 sini yollayıp. 1 kaç kişi daha var böyle. hiç birşeyi yaramayanları direk gönderecen takımdan. birde bedava para alıyor bunlar.

Hocam yedek lazım tamam da yedek dediğin adam,as oyunculardan en fazla 1 gömlek düşük olur ve de ara sıra ilk 11 oynar.Bizim as oyuncularla yedekler arasında 10 gömlek fark var en az.

Bu arada Galatasaray'ı geçiyorum bu Ceyhun Trabzon'da nasıl forma giymiş, inanmak güç arkadaş..

mertan naptıda çıkarttı kendini :)

Hocam yedek lazım tamam da yedek dediğin adam,as oyunculardan en fazla 1 gömlek düşük olur ve de ara sıra ilk 11 oynar.Bizim as oyuncularla yedekler arasında 10 gömlek fark var en az.

bizim topçular kendine bakmıyor burda. bak ardayla emreye kilolarından koşamıyırlardı burda. orda hemen zayıfladılar fit duruma geldiler. burda disiplin diye bişey yok. dingonun ahırı olmuş bu ülke.

Engin'i beğendim, o kadar zamandır oynamamasına rağmen saha içinde en az pas hatası yapan adamdı. Ayrıca hırsı kaldığı yerden devam ediyor.

enginin bu takım da hiç bi oyuncu da bulunmayan özellikleri var. topu ayağında tutup driblingle adam eksiltebiliyor. o yüzden çok önemli

amrabat nerelerde bilen var mı :mad:

bakmayın bu skor un yaratan g.zan dır futbolu unutmuş ilk golde ben yapmazdım o hatayı ya futbolcuyum diye geçiniyorlar insanın şahsiyeti olur kendini iyi hissetmiyorsan çıkar hocana söylersin ben oynayacak durumda değilim diye oynamazsın ne kendini rezil ediyorsun git bank asya da oyna formayı taşıyanıyorsan niye bi taraflarını zorluyorlar anlamıyorum:coffee:

enginin bu takım da hiç bi oyuncu da bulunmayan özellikleri var. topu ayağında tutup driblingle adam eksiltebiliyor. o yüzden çok önemli

Bunlar dışında takımdaki en hırslı isim bence.Bu hırsı bazen olumsuz yansısa da genelde olumlu yönde yansıyor.Takımı ateşliyor.

Geri
Üst Alt