Hazırlık Maçı | Galatasaray 0-3 Venezia | MS | 27 Temmuz | S Sport+

Nhagayi kiralayın kaani ilkayi gonderin

Bu takıma 6-8-10 oynayacak 3 tane 11 oyuncusu alın yoksa seneye durumumuz vahim. Bize zaman geçmez seneye bu kafayla

Fazlasıyla zayıf bir transfer dönemi ve hazırlık süreci görüntüsü var maalesef sonu hayrola, Umarım gereken transferler ve takımdaki toparlanma gerçekleşir. Yoksa bu sene lig çok zor olacak kesinlikle geçen sezonki rehavetle ilerleyemeyiz, Ligde 5 maç falan kaybetme lüksümüz olamaz bu sene umarım farkındadır teknik ekip ve yönetim.

Kaleci orta sahada 2 adam eksiltip top sürdü hemen pozisyona girip penaltı kazandık

Orta sahaların böyle bir meziyeti olmadığı için bu haldeyiz

Takımda temizlik yapılması gerekirken transfer gerekirken bu sonuçlar normal. Bu sene fener şamp olur dursundan kurtuluruz

Dünyada hazırlık maçları tam anlamıyla zulüm olan başka takım varmı acaba? Resmi ligde bile puanı biraz açınca laubalilikten rezil oluyorken bunlara hazırlık maçı falan yaptırmak zaman kaybı. Düz koşu yapsalar daha faydalı olur

tamam haklısın venezia TR'de olsa lig şampiyonu olur, ŞL'de olsa üst tura çıkar vs bizden daha iyi takımlar..
CL'de üst turlara arena da ki atmosfer sayesinde çıktık, ayrıca bi kaç oyuncu olmayınca da neler olduğunu gördük union maçında. Lig de ise kadro kalitemiz her zaman daha iyiydi ama bu sene rakipler kadro kalitelerini arttiriyorlar.
Biz De devam edelim ya bu yönetim 4 sene şampiyon oluyor demeye, bu yönetim hiçbir transfer döneminde planlı programlı değildi.
Yani öyle ki şaşıracağımız bir isimde gelebilir yada Belçika liginden bir kazıkda gelebilir zaten kazığın biri geldi ugucuku

Geri
Üst Alt