Hazırlık Maçı | Galatasaray 0-3 Venezia | MS | 27 Temmuz | S Sport+

Yahu renktaş ne doymuşluğu yapma Allah aşkına..Bu adamları yeni hedefe inandırsanda yapamazlar.Çünkü mevcut durumları yetersiz bu kadar basit.Bitik adamlar.Bu apaçık ortada ve bunu görmeyen görmek istemeyen adamlar var başımızda.
Bende ayni şeyi anlatıyorum adamlar 4 senenin sonunda bitikler hem fiziken bitikler hem mental olarak bitikler yani oyuncularda suç yok ,akli basinda hoca haziran ayında kadroyu yenileme zamanı geldi derdi
Yani bu adamlar hem mental hem fiziken doydular, ve hoca bunun farkina varamayarak kendi kariyerinide riske atti
Bu sene başında ilk olması gereken soortif direktor getirip nekadar bitik adam varsa satmakti

Asların çoğu daha süre almadı. Ne aslar hazır ne yedekler, geriye iki hazırlık maçı kaldı. Zahmet olmazsa 14 Ağustos'a kadar 3-4 maç daha sıkıştırın. Gerekirse jimnastikçiler gibi aynı gün iki maç oynatın şunları. Yürümeye mecalleri yok.

Neresinden baksan rezillik oldu ama daha kötüsü alışmaya başladık :-(

Hoca takımın bittiğinin farkında mı değil anlamıyorum gerçekten inanılmaz bir durum ya. Geçen sene ayakta duramayan bir takımla sezonu bitirdik. Omuzu yiyen düşüyordu son maçlarda. Önünden geçen topa ayak uzatamayan bir takım vardı. Hiçbir kafa topu alamayan bir savunma.
E bu durum sadece bizim tarafımızdan gözlemlenmiş olamaz değil mi?

Buradan bas bas bağırdık takımı yenileyin. Icardiyi, Kaanı, Lemina'yı, İlkay'ı falan hemen postalayın diye. İki ayda ancak Icardyi yollayabildik onun da zaten sözleşmesi bitmişti. (İnşallah geri gelmez bu arada)

Neyse çok söylenecek laf var da yazıp da keyfimi kaçırmak istemiyorum. Nasıl biliyorsanız öyle yapın, valla bıktıum sizden de transfer sezonlarınızdan da. Her sene takımı daha da geri götüren hamlelerinizden de.

Sol stopere Lucumi'yi mi alırsın U23 diye Beraldo'ya mı gidersin bilmem, Abdülkerim'i suçlamıyorum ama posası çıktı artık adamın.

10+4 kuralında 2 tanr yetişkin sağ bek olmaz talibi varsa satarsın Singo'yu, zaten sezonun yarısı sakat. Chelsea' de 3 tane U23 sağ bek var, elbet birini kiralar sana.

Ugochukwu Galatasaray oyununun 6 numarası değil, 8 numarası hiç değil, kadro genişliğinde bazı maçlarda işe yarar oraya top kullanabilen birisi lazım.

Sara'nın da talibi varsa satılsın, Fabian mı alırsın Reijnders mi alırsın orasını bilmem.

10 numara işi artık çözülsün. Can Uzun da bizim aradığımız 10 numara değil ama rotasyonda ihtiyacımız olan bir oyuncu.

Yedek santrafor işini de sona bırak, gelenler, gidenlere bakarsın, belki U23 olmak zorunda kalmazsın.

Tabi bu planlama Mayıs ayında yapılır, Ağustos gelmiş, lig başlayacak hala ortada bişi yok.

Rennes maçında o tribünler yangın yerine dönmeli.

Fenerde akilsiz bir hoca oldugu icin onlarda bizimle ayni duruma düşecekler cunku fenerin kadrosuda yaşlı ve tempo oyunu oynayamiyor eğer saha ici uyumları olursa lazyo ve 8jk pyun olarak daha diri olurlar

ilkay kaan abdulkerim ve lemina bu sene bize çok kötü maçlar yaşatacak, şansımız var dı defalarca bağırdım burada söyledim ama yok nafile,

tüm avrupa 30 yaşına gelmeden papaz topçuları postalıyor biz allayıp pullayıp şımartım oynatıyoruz

Sol stopere Lucumi'yi mi alırsın U23 diye Beraldo'ya mı gidersin bilmem, Abdülkerim'i suçlamıyorum ama posası çıktı artık adamın.

10+4 kuralında 2 tanr yetişkin sağ bek olmaz talibi varsa satarsın Singo'yu, zaten sezonun yarısı sakat. Chelsea' de 3 tane U23 sağ bek var, elbet birini kiralar sana.

Ugochukwu Galatasaray oyununun 6 numarası değil, 8 numarası hiç değil, kadro genişliğinde bazı maçlarda işe yarar oraya top kullanabilen birisi lazım.

Sara'nın da talibi varsa satılsın, Fabian mı alırsın Reijnders mi alırsın orasını bilmem.

10 numara işi artık çözülsün. Can Uzun da bizim aradığımız 10 numara değil ama rotasyonda ihtiyacımız olan bir oyuncu.

Yedek santrafor işini de sona bırak, gelenler, gidenlere bakarsın, belki U23 olmak zorunda kalmazsın.

Tabi bu planlama Mayıs ayında yapılır, Ağustos gelmiş, lig başlayacak hala ortada bişi yok.

Rennes maçında o tribünler yangın yerine dönmeli.
İki aydır bu tip konuları söylüyoruz zaten. Dilimizde tüy bitti.
Heriflerde başkan yoktu hoca yoktu para yoktu transferleri bitiriyolar biz hala kupa gezdiriyoruz

MOnza maçında da bu 11 bi daha oynamayacak deyip asları işaret ediyodun. Ne yalan söyleyim intere kaçtığından, jkye geldiğinden beri sevmiyordum seni, iyice sevimsiz oldun şampiyon olmana rağmen. Çünkü biliyorum ki sen takımı dwğil, takım seni şampiyon yaptı hep.

Pu Allah belanızı versin. İlk yarıdan sonra ikinci yarı izlenmez dedim. İyi ki izlememişim. Rezil herifler. Kaos bağıra bağıra geliyor.

venezia diye bir takım koskoca galatasarayın içinden geçmiş.

İlkay,Kaan,Jelert,Nelson,Eren,Sara cok acil bye bye Barış ve Abdülkerim de sadece yedek olarak kalırlarsa kalsınlar

Geri
Üst Alt