Hazırlık Maçı | Galatasaray 0-7 Fenerbahçe | MS | 7 Aralık | GSTV

hepsi burada yazisini yazdiklari yere bak

Helal burak elmaz bunların ne halt olduklarını ne zaman anlayacaksın merakla beklemedeyim. Yav bunlar ne anlar medeniyetten muz sallayanlara basın toplantısı yapmış adamlardan bahsediyoruz be

yabancı sınırı gelsin kadın futboluna 1 yabancı falan olsun max.

kadına madem önem veriyosunuz önce kadın voleybolda başarılı olsaydınız?

burak elmas başlığı altındaki yasağımın kaldırılmasını talep ediyorum.

bizim iyilik meleğini iki kelam laf edip kandırmışlar. böyle enayi olmaya devam ederse işimiz yaş.

ali koç kandırmış bizimkini ulusal tvde fark show yapıyor.
Bizim Başkan teklif etmiştir kesin. Böyle bir işe girişiyorsan en azından ilk sene iyi takım kuracaksın ki ilgi çekebilesin. Paran yoksa girişmeyeceksin. Seçim vaadi olarak sponsoru hazır demişti, bugün -5 ay sonra- açıklanan Hepsiburada değildir büyük ihtimalle.
Yav hakikaten bu iş bilmez Burak bizi bitirecek.

Ulan güç farkı varsa bu kadar ne diye mac yaptırıyon herifler kadın maçı bilmemne diye konusmuyolar Gs ye fark attık yine diye cıvıdılar yine hay ben sizin

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Güç farkı olduğunu bildiğini sanmıyorum. Şubeye bakanlar tüm hazırlık maçlarını kazandık falan demiştir. Halbuki Amatör Kadın takımlarıyla maç yapıyorlardı. Jk'nin 10 attığı takımları 3-0 falan yenmişiz. Biraz istatistiğe bakıp bunu görmek zor değil.

Bu Rezillik baskana yazar. Olur olmaz deneyimsiz topculari toplarsan, tecrubesi olmayan hocaya sans verirsen iste boyle rezil olursun.

Geri
Üst Alt