Hazırlık Maçı | Galatasaray 0-7 Fenerbahçe | MS | 7 Aralık | GSTV

Amatör takım kurmuşlar birde çıkmışlar fenerin profesyonel oyuncularının karşısına dostluk maçı yaptırıyorlar. Birde nef stadyumun da.
Stadyum 1 ayda 2 rezilliğe şahit oldu

Haddimi bildiğim için oynamak yerine sadece yorum yapıyorum .d.d.d
Keşke sahadaki kadın arkadaşlarımız da öyle yapsaymış.
Bugünkü amaç için bir şey demek istemiyorum ama bu alana adım atmak gerekli miydi, adım atanlara sormak gerek.
Basket ve voleybol daha klas gibi geliyor.
Dincer azaphan adli sosyal medya sponsor oldugu takimdan daha fazlasi beklenemezdi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Voleybolda kadınlara yakışıyor. daha estetik duruyor Erkeklerde aha bu maçtaki gibi yavan geliyor
Cinsiyetçi yaklaşımlardan çok hoşlanmıyorum esasen, bizler de sonuçta taraftar olarak ilgiliyiz, yorum yapıyoruz.
Ben kendimden örnek vereyim, bilmediğim bir futbolcu hakkında atıyorum bir öneri olsa, lap dalıp da yorum yapmam.
Araştırırım, bir bakarım, videolar varsa izlerim, sonra analizlerinizi okurum eğer bir fikrim oluşmuşsa yeterince yazarım...
Bu da benim için öyle. Bu işlerin belli bir bütçesi, osu, busu var, ciddi bir hazırlık gerektiriyor bana göre. Lap diye karar verdim, hadi kuralım. Bir garip atılım şekli...Gerek Niğde, gerek burada yönetimin, yaptım demek için bir adım attığını düşünüyorum.

vay fener mağlubiyeti görmeyen cengizden fenerden 7 yiyen burak yalamasına geçişe bak

Fenerliler gene bizi rezil etmenin yolunu bulmuş. Bizim Başkan tuzağa düşmüş. Şu rezilliğe bak.

Bu sene dibin dibini her alanda gorecez gibi sene sonunda sebeb olanlar giderse tertemiz bir sayfa acariz

sucukculara bak 4 sene üst üste diye bagiriyorlar

ulan sucuk yiye yiye iyice beyinleri yanmis🤣🤣🤣

Maç sonu bu “futbolcuların” hepsi teker teker ikili görüşmeye çağrılıp bonservisleri ellerine verilmeli! Ardından da bu itin enikleri ile hazırlık maçı yapma fikri hangi ileri zekalıdan çıktıysa istifa etmeli!

Şu maça onay veren süzme geri zekalıdır... Bu toplumun gerceklerinden bir haber olmaktır...japonya mı abi burası.. oyuncuların vücud dili felaket halde yazık lan...

Geri
Üst Alt