Hazırlık Maçı | Galatasaray 0-7 Fenerbahçe | MS | 7 Aralık | GSTV

her şey "tarihteki ilk fenerbahçe galatasaray kadın futbol maçını fenerbahçe kazandı" demek için dizayn edilmiş maç. Hakemde buna göre ayarlanmış.. Kırmızı kart ve penaltıdan belli zaten olay! bizim saf pasif başkanda hevesli hevesli hemen atlamış olaya..

Adnan polattan daha pasif bir başkan gelmez sanıyordum ama yanılmışım.. Net olarak çok kötü bir başkan.

Demiştim demek istemiyorum ama Milli bir oyuncumuz yok. Jk 10 atabilir. Kötü kadro kurmuşlar.

Farka gider bu mac gereksiz olmus zemin bozulacak bos yere.

ulan tarihi fark geliyo sokarim maciniza hayret bisey ya arada daglar kadar fark var su an ikiside ayni zamanli kurulmus birisi allahin lutfu biriside allahin cezasi gibi 😂

45 dakika oynansin yeter 90 dakikaya gerek yok

Ali Koç milli oyuncuları ve iyi yabancıları kapıp bizimkini kandırmış maç yapalım diye
Bizimkilerin daha çook yolu var.6-0 falan olmasın da 😀

ya abi böyle ne bileyim kadın basketbolda diana taurasi, kadın voleybolda zhu ting, boskovic, haak, kadın futbolda alex morgan, alexia putellas gibi sporcuları getirmeyecekseniz parayı çöpe atmayın ya lanet olsun

Birde tribünler yarı yarıya olsun istemiş galina bizim taraf. Tabi bu kızlara güvenilmez mi sahanın tozunu attırdılar helal kızlara

FGBI5gSXMAIQRYu

Maçtan sonra istifa başlığı gelir mi

Geri
Üst Alt