Hazırlık Maçı | Galatasaray 0-7 Fenerbahçe | MS | 7 Aralık | GSTV

Su hirsa bak

FGBO2NrXIAUEqfF
Bu camiadan dost olmayacağını anlayamadı hala burak elmas denen saf başkan..

Rakibin forveti gol atınca cresponun kulak işaretini yaptı.. Hani dostluk maçıydı ? Çok güzel kandırmışlar burak elması yazık çok yazık!!

Ayrıca şunu da belirtmek istiyorum. O kadar dostluk maçı izledik gördük. Ben böyle bir dostluk maçı görmedim. Fenerbahçelilere ne izlettiler veya ne söyledilerse o kadar hırslı oynuyorlar ve golden sonra o kadar tahrik edici hareketler yapıyorlar ki anlam veremedim.

Şunu artık net olarak gördük ki fenerbahçe ile dostluk filan yapılmaz. Umarım Burak Elmas da anlamıştır. Kendisi tecrübe ile hareket ettiği için. TFF ile veya FB ile dostluk yapılamayacağını deneyerek anlamaya çalışıyor Başkanım

10 numaramiz anca giriyor, iste simdi izleyin.

Bir kadının futbolcu olması kadar irrite edici başka bir şey varsa o da bu eziklerden ilk yarıda 6 yemektir herhalde...
Kadın estetiği ve futbolun kabalığı, oluyor mu yahu hiç ?

Çok umursanacak bir maç değil . Gerçekten futbol hatalar oyunu belli oluyor herkes hata yapıyor sürekli . İkinci cehennem başladı bu arada

Bir baska rezalet.. Yeter artik.

Biz anlattik bunlari. BElmas, AliKoc imparatorluğunun gs uc beyi olacak dedim defalarca. Gs fedaisi Sn. Hamamcioglu varken bu adamin secilmesi sonun baslangici oldu.

Büyük başkan Ünal beyfendi ve rahmetli başkanımız Mustafa Cengiz iyi tokatlıyordu bu arsız camiayı

Geri
Üst Alt