Hazırlık Maçı | Galatasaray 0-7 Fenerbahçe | MS | 7 Aralık | GSTV

Şikeciler tshirt filan cikarir bi 30 sene bununla övünür simdi 🤣🤣🤣

"hepsi burada" yazısının olduğu yer bana mı saçma geldi. biz mi fesat düşünüyoruz, cinsiyetçi miyiz anlamadım ki. biraz daha aşağı yazsaydınız bari

Yorumcu abla yeter yahu :) tmm sevdirmek için didiniyorsun da... Kalite ortada 10 yaş grubu çocuklar bile daha eglenceli... Yok kadınlar skor önemsemiyorlarmış falan:) soyunma odasında zırlamazlarsa adam degilim
Daha sahada aglamaya basladılar... Helal olsun... geri zekalısınız olm ne diyim neden atarsınız şu çocukları geyik ortamına

Başkan'ın boş icraatlarından biri de bu şubeyi kurmaktı. Yine el birliğiyle millete malzeme verdiler. Her geçen gün güven kaybediyor yönetim.
Şubenin kurulmasında problem yok bence. Asıl sorun az buçuk sadece son 2 aydır bile bu şubelere bakmış birisi iki takım arasındaki güç farkını görebilecekken bu maçın organize edilmesi. Yahu madem böyle bir farkındalık işine girişiliyor, formalite bir maç yapılır, önceden anlaşırsın bu skoru görmezsin. Herkes kadına şiddete farkındalık diyor, önemli olan bu diyor ki bence de öyle ama işin bir tarafında da Galatasaray markası, prestiji var. Çok amatörce düşünülüyor her şey.

Bu nokta nokta çocuğu ali koç için kadına şiddet vs. Tırı vırı. Böyle sosyal meseleleri dert edenler bunların yaptıklarını yapmaz. Kameralara seyircilere 7 işareti yapıp duruyorlar ezikler gibi!
Bunu ben yedinci sınıfa gittiğimde arkadaşlarım bana yapıyordu ya, altı için...
Zeka yaşını ifşalamış bir kez daha. .d.d

Ya tamam konu farklı, inanılmaz önemsiz bir skor ancak stad taraftarın mabedidir... Yüksek imaj değeri vardır. Böyle aptalca şeyler yapmayın yahuuu! Stadı bile isteye birilerinin şov yapması için kullandırdınız... Madem dostluk macı elinde olsa bile rakibini rencide etmezsin maç sonunda şampligi kupası almış gibi dansetmezsin! Kına yak başkan, gece gündüz durmadan malzeme verin... çok sahipsiziz yahu!

Not: olayı taktığımdan degil kadınlarımızın üzülmelerine neden oldukları için ve gözgöre göre stadımızda tarihe gececek perspektiflere sebep oldukları için sinirlendim

İşi gücü fb ve tff ile dostluk kurmak olan Elmas'ın kulübümüzü yerin dibine sokacağı daha çok günler göreceğiz gibi duruyor. Her branşta tam rezillik parolası ile gelmiş adam, fb rencide etsin diye kadın takımı bile kurmuş.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt