Hazırlık Maçı | Galatasaray 1-0 Fiorentina | Maç Sonucu | 8 Ağustos

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray 1-0 Fiorentina | 2.Y | Smart Spor 2 | 8 Ağustos

Oyunu fazla boş alanalara açamadık gibi geldi bana.. İki takım için de ortasahada cok fazla top kaybı oldu. Top bir bizde bir onlarda ama son 20dk'ya kadar iki takım da doğru düzgün ceza sahasına giremedi. Hadi Fiorentina beni ilgilendirmez de bizim bu kadar ritimsiz oynamamız canımı sıktı. Geride iyi karşılıyoruz, basıyoruz ama ileriye dönük oynarken bir türlü ritmi tutturamadık. Boş paslar ya da top kayıpları açıkcası sinir ediyor. Bunun sebeplerinden birisi de futbolcuların ağır hareket etmesi. Takım nasıl çalıştı bilemiyorum belki Ramazan ayı veya yüklenen kondisyon futbolcuları biraz yormuş olabilir bilemiyorum ama oyun ve özellikle hücum ritmini yakalayabilmemiz için hızlı oynamamız gerekiyor. Bir de yeni oyuncular var tabi bu da kısmen negatif etki yapmıştır. Yavaş yavaş oturur herşey umarım...

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray 1-0 Fiorentina | 2.Y | Smart Spor 2 | 8 Ağustos

Umut yoruldu ya. Yine en cok kosan oyuncu olmustur.

Reisler kusura bakmayın alakasız olcak ama yeni digitürk bağlattım gstv görünmüyor ne yapabilirim

Aydın caza sahası dışından topa vurdu auta gitti..

kac dk kaldı

Maç bitti

Amrabat hala pres yapıyo la :D

Bitti.

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray 1-0 Fiorentina | M.S | Smart Spor 2 | 8 Ağustos

Mac bitti 1-0 kazandik. Gol Umut.

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray 1-0 Fiorentina | M.S | 8 Ağustos

fatih hocanın açıklamalarını takip edin la :D

Kazandıkta nasıldık macı izleyemedim biri özetleyebilirmi.

Öyle yada böyle Lazio ve Fiorentina gibi 2 tane kalbur üstü takımı yendik. Eksiklerimiz var ama Melo'nunda gelmesiyle tozu dumana katarız evelallah ..

Elmander,Selçuk,Hamit,Muslera,Semih,Melo,Eboue bu senenin banko isimleri olur geri kalan form durumuna göre oynasa da olur ama bunlar her türlü oynamalı.

sırada fener var gelin buraya adiler

yekta çok iyiydi gene. afferin aslan:tiphat: son 15 dakikadır oyunu yönlendiren adamları çıkardgıımız için baskı yedik. okadar olur. riera bitane ofsayt bozdu az kala gol oluyordu. muslereda iyi kurtarşlar yaptı.

Bir İtalyan takımıyla deplasmada da hazırlık maçı yapmak lazım

Geri
Üst Alt