Hazırlık Maçı | Galatasaray 1-0 Fiorentina | Maç Sonucu | 8 Ağustos

Re: Hazırlık Maçı | Galatasaray - Fiorentina | 22.00 | Smart Spor 2 | 8 Ağustos

Alismamis da olsa, kötü de oynayacak olsa, Amrabat´in oynamasi gerektigini düsünüyorum.

Oynasin ki hatalari görülsün. En azindan Amrabat´in oynamasi gerekiyor Süper kupa macinda.

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray - Fiorentina | 22.00 | Smart Spor 2 | 8 Ağustos

Fiorentina bugün 3-5-2 oynayacakmış: Viviano-Roncaglia, Rodriguez, Nastasic-Cassani, Valero, Olivera, Aquilani, Pasqual-Jovetic, El Hamdaoui

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray - Fiorentina | 22.00 | Smart Spor 2 | 8 Ağustos

3-5-2 yi de severim ben iyi stoperler oldukca tabi

fiorentina nın kadro baya saglammıs ha

amrabat inşallah gereksiz işler içersine girmez şov yapıcam diye. normal basit oynasın yeterli zaten. en az 45 dakika da oynatır hoca zaten.

bu maçların radyo yayını olmuyor mu arkadaşlar?Köydeyim d-smart yok netten de takip edemem 3 g kullanıyorum en son radyoya kaldık.

Mac Öncesi Yayini Saat 21:15'de baslayacakmis.

bn4tb.jpg

oh beee en sonunda yani ;)

Re: Hazırlık Maçı | Galatasaray - Fiorentina | 22.00 | Smart Spor 2 | 8 Ağustos

Amrabat yeni gelmis olsa da oynamali. Hatalari görülsün

Amrabat'ı görmek istiyorum bu maçta.fener maçında oynayacağımız kadroyla çıkmalıyız.

Amrabat oynar sorun olmaz.

Arkadaslar yeni oynayanlara lütfen bu mactada laf atmayalim . lig maclari baska hazirlik maclari baskadir.

italyan kanalı falan verecek mi maçı?

.......................Muslera........................

Eboue............Semih......Dany........Hakan

.....................Engin/Yekta/Ceyhun........

Hamit.................Selçuk............Emre

...............Elmander........Umut/Necati

Bu kadroyla çıkalım ki fener maçına prova olsun.

İlerleyen dakkalarda Amrabat,Riera,Ujfalusi,Burak falan da girer.

.......................Muslera........................

Eboue............Semih......Dany........Hakan

.....................Engin/Yekta/Ceyhun........

Hamit.................Selçuk............Emre

...............Elmander........Umut/Necati

Bu kadroyla çıkalım ki fener maçına prova olsun.

İlerleyen dakkalarda Amrabat,Riera,Ujfalusi,Burak falan da girer.

Bence direk Amrabat ile baslanmali. As kadro ile görelim. ikinci yari yedekler falan girer, o ara seyrettigimiz Amrabat'tan hicbirsey anlamayiz. Umut Bulut'da da öyle. ikiside 11 baslamali.

------Fernando Muslera-----

Eboue--Semih--Dany--Hakan

Hamit--Selcuk--XX--Amrabat

---Elmander---Umut Bulut---

Ikinci Yarinin ortalarinda da degisiklikler gelir;

Selcuk'un partneri degisir.

Umut'un yerine Necati girer.

Amrabat'i da 90 dakika zorlamayiz.

Re: Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray - Fiorentina | 22.00 | Smart Spor 2 | 8 Ağusto

Bence direk Amrabat ile baslanmali. As kadro ile görelim. ikinci yari yedekler falan girer, o ara seyrettigimiz Amrabat'tan hicbirsey anlamayiz. Umut Bulut'da da öyle. ikiside 11 baslamali.

------Fernando Muslera-----

Eboue--Semih--Dany--Hakan

Hamit--Selcuk--XX--Amrabat

---Elmander---Umut Bulut---

Bencede. Engin oynayacak ortada ama ben Hamit´le yerlerini degistirirdim.

Ikisinin de performansini düsürüyoruz böyle bence.

Geri
Üst Alt