Hazırlık Maçı | Galatasaray 1-0 Fiorentina | Maç Sonucu | 8 Ağustos

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray 0-0 Fiorentina | 1.Y | Smart Spor 2 | 8 Ağustos

hamit bi kere lazio maçından çok çok iyi.daha pozitif ve takıma daha alışmış.

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray 0-0 Fiorentina | D.A | Smart Spor 2 | 8 Ağustos

italyan spiker sürekli amrabat hakkında konuşuyor :lol:

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray 0-0 Fiorentina | D.A | Smart Spor 2 | 8 Ağustos

Necati'siz oynasak takım bi anda değişecek tempo hızlanacak Necati zarar veriyor.

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray 0-0 Fiorentina | 1.Y | Smart Spor 2 | 8 Ağustos

********************* yarın yeni yıldızımızı açıklıyormuş :asd:

florentinanın sag beki öküz gibi bişey. durmadan bizim oyuncculara sert dalıyor

Pozisyon yaratmakta zorlandık ama gayet iyi oynuyoruz. Herkes çok istekli. Özellikle Eboue ve Elmander Vargas'ı bayılttılar. Semih yine müthişti. Aslan parçası geçit vermedi kimseye. Hamit geldiğinden beri en iyi topunu oynuyor. Amrabat baya heyecanlı. Danny'ide beğendim. Bir tek Balta'yı beğenmedim ..

reklami gördünüzmü lan.. GALATASARAYIN YENI YILDIZI KIM YARIN *********************'DA

Italyan kanallari maci veriyor mu? Yasal link varsa alalim bi zahmet

Elmander sezona bomba gibi geliyor yalnız, Eboue'de aynı şekilde. Çok hırslı ve istekliler. Emre bu sene formayı vermeyecek gibi gözüküyor.

Amrabat kendini göstermeye çalıştı ama süre yetmedi diyelim.

2.yari bizi bekler, bakalım nasıl oynayacak ASLANLARIMIZ..

hala gol atmadığımıza göre yönetim ve fatih terim'e, hamit ve selçuk'a sallayabilirsiniz millet. hatta istifaya davet edip, daha sonra kendinize bir çay koymaya bile gidebilirsiniz. bu arada kumda oynamak ekstraya giriyor ona göre.

Sow'un golünü gördünüz mü ?

1.sınıf golcü adam.

Burak'ın yanına böyle biri lazım işte.

Elmander gelmiş defansa pres yapıyor taraftar ayağa kalkıyor. :D

Yanlız benim en son izlediğim Vargas'la(Copa Amerika'da izlemiştim en son) bu Vargas'ın alakası yok inanılmaz düşüş var Hakan bile 5 kere bindirdi en az.

Elmander sezona bomba gibi geliyor yalnız, Eboue'de aynı şekilde. Çok hırslı ve istekliler. Emre bu sene formayı vermeyecek gibi gözüküyor.

Amrabat kendini göstermeye çalıştı ama süre yetmedi diyelim.

2.yari bizi bekler, bakalım nasıl oynayacak ASLANLARIMIZ..

Hamit Eboue'nin önünde fazla kalmasa Eboue çoşucakta sürekli savunmayı topluyor oraya biraz daha içeri girse Eboue akıcak.

melonun yarın gelip pazar günü sahada olması gerek. melo olmayınca selçukta durgun gözüküyo...melo pazar günü napıp edip oynatılmalı :)

beyler yabanci kanallardan izleyen varsa isim alabilirmiyiz

hala gol atmadığımıza göre yönetim ve fatih terim'e, hamit ve selçuk'a sallayabilirsiniz millet. hatta istifaya davet edip, daha sonra kendinize bir çay koymaya bile gidebilirsiniz. bu arada kumda oynamak ekstraya giriyor ona göre.

kimse yönetime sallamaya kalkmadı amacın ne aslanım senin ?

Yanlız benim en son izlediğim Vargas'la(Copa Amerika'da izlemiştim en son) bu Vargas'ın alakası yok inanılmaz düşüş var Hakan bile 5 kere bindirdi en az.

evet renktaş bende dikkat ettim vargas leş tam.

Geri
Üst Alt