Fatih Hacı
Berlin Panteri
- 10 Aralık 2012
- 44.899
- 6.075
- 1.528
Bu ilk onbire 6-7 tane isim eklenecek yahu. Çok farklı takım olacak o vakit.Hiç optimizme gerek yok.
Bu takımdan bir cacık olmaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu ilk onbire 6-7 tane isim eklenecek yahu. Çok farklı takım olacak o vakit.Hiç optimizme gerek yok.
Bu takımdan bir cacık olmaz.
İşte futboldan anlayan bir adam.2 orta saha almazsa Tudor'un sonunu Selçuk getirir isterse önünde Ronaldo olsun.
4 transfer ile oralara oynarız şu hal ile kümeye oynarız.Maçı izlemedim , edindiğim izlenim en az 4 transfer olmazsa bu takımın orta sıralara oynayacağı.
Maksimum buBen biraz daha bekleyelim derim, kamp dönemi ilk hazırlık maçı. Tarığı falan getirdiği için de henüz kızmıyorum, çünkü getirsin kendi bir görsün. Önemli olan bu kamp ve maçlardan sonra vereceği kararlar. Bu kararlar bize Tudor hakkında ip uçları verecek diye düşünüyorum.
Bu Ateş üfleyerek sönmez
Anca bodyguard olur ondan boyu barmenlige yetmezDe Jong Sneijderin Ibizada açdigi dükkanda garsonluk yapiyormus
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
bence stoper şart değil, sağ bek, iki orta saha ve bir kanat oyuncusu daha önemli şu anda. Defansı Ahmet, Koray ve sağlam kalabilir ise Serdar idare ederler, sonuçta yanlarında iyi bir stoper, iyi bir bek ve onlerinde iyi bir orta saha ile onlarında performansı yükselecektir. Keza Linnes de sol beki idare edebilecek kapasite de, bunu bir kaç maçta gösterdi.Takımı gommeyın hemen.
Muslera.maıcon.lınnes.carole.belhanda.gomıs.garry. Bunlar iyi isimler.
Geriye stoper 2 ortasaha ve kanat kalıyor.
Yani 4 transfer dahi olsa bu takım ligi süpürür.
Eksik kadroya bakıp gömcurmeyın
Unutmayın ki bizim aldığımız lınnesı Beşiktaş almak için uğraşmış alamamıştı. Keza bence carole de kabue üstü bir bek kimse vasat diyemez.
Öyle bişey olursa izlemem bu seneKonoplyanka, Lemina, Vainquer, Corchia bunlar alınmayıp Tolga, Selçuk, Carole, Yasin falan oynarsa Kewell, Arda, Keita, Baros dönemine tam anlamıyla geri döneriz.
işte bende bunu diyorum, belkide bunları getirmesi bir yerde iyi oldu, kendi görsün ondan sonra bizde Tudorun kararlarını görelim.Maksimum bu
Bunlardan hiç bişey olmaz zaten çoğu şutlanıcakta Galatasaray armasını bunlar temsil edemez. Bize bu kadar kahır kimse çektiremez
Bir kaç tane yedek kalıcak adam var diğerlerinin alayı ptt ligi seviyesinde ki tarık bidonu filan eskişehirde döküldü geçen sene.
TapaTalK