Hazırlık Maçı | Galatasaray 1-0 İstanbulspor | MS | 28 Ağustos

10 milyon euro'ya babel kazigini sokacagina o parayi her türlü baska degerlendirirdin. resmen soygun.

Yanliz maci gormedik tabi ama ilk yaridaki 11 GS in as kadrosu, 2. Yaridaki 11 de yedek kadro oldugu bariz. Buna gore de Falcao yedek muamelesi görmüş.

Falcao kalibresindeki oyuncular bunu kabul etmez. Gitmesi icin mobbing olabilir mi?

Yanliz maci gormedik tabi ama ilk yaridaki 11 GS in as kadrosu, 2. Yaridaki 11 de yedek kadro oldugu bariz. Buna gore de Falcao yedek muamelesi görmüş.

Falcao kalibresindeki oyuncular bunu kabul etmez. Gitmesi icin mobbing olabilir mi?
falcao kalibresindekiler sadece araplardan yagli kontrat kapabiliyor artik. medical park- liv hospital arasi gidip gelen 1 herif
keske defolup gitse.

falcao kalibresindekiler sadece araplardan yagli kontrat kapabiliyor artik. medical park- liv hospital arasi gidip gelen 1 herif
keske defolup gitse.

Dogru da iste fena iş. Hafife alinacak bisey degil. Adam kemiksiz 5 aliyor. 2 yilda 10 alacak en az. Bu parayi gomdugunuz adamdan verim almak zorundayiz. Mobbing uygulayarak degil anlasarak satma yoluna gitmeliyiz. Baska turlu GS a zarar!

Falcao kalibresinde biri Diagne denen boş beleş herifin yedeği olmayı hazmedebilir mi? Canım sıkıldı valla.

Gol avcısı Cagne yine boş geçmemiş

@Ibrahim Özveren üstad ne diyorsun 20 + atar mı bu sezon ?

Kameramani bile bakkala yollamış sa Catne, bu sene fazla can yakar!

Screenshot_20200828-165528_One UI Home.webp

istanbulsporun kadrosuna baktım bulamadım. allah bilir süleymanın bartugun falan genc takımlarda karşılıklı oynadıkları 2-3 genc, galatasaray a takımına karşı oynarken bizimkiler kenarda izledi. ve o gencler yarın bir gün zeki çelik gibi olabilecekken - mhy bile örnek olur bu duruma -bizimkiler pttden yukarı çıkamayacak.
sonra terim transfer listesine yazacak onu istiyorum diye ve alamayacagız, halbuki onlardan daha iyileri o maçı kenardan izlemişti zamanında.
bu maçlarda bile genç oynatmayacaksan genclere şans veriyorum havalarına girmeyi keseceksin. kafa 90larda ama futbol 2020de

istanbulsporun kadrosuna baktım bulamadım. allah bilir süleymanın bartugun falan genc takımlarda karşılıklı oynadıkları 2-3 genc, galatasaray a takımına karşı oynarken bizimkiler kenarda izledi. ve o gencler yarın bir gün zeki çelik gibi olabilecekken - mhy bile örnek olur bu duruma -bizimkiler pttden yukarı çıkamayacak.
sonra terim transfer listesine yazacak onu istiyorum diye ve alamayacagız, halbuki onlardan daha iyileri o maçı kenardan izlemişti zamanında.
bu maçlarda bile genç oynatmayacaksan genclere şans veriyorum havalarına girmeyi keseceksin. kafa 90larda ama futbol 2020de

Oyle deme ozani clde oynatti

Abi bu şey forma mi cidden

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyle deme ozani clde oynatti
mecbur :) terim koysun sağa yunusu solbeke süleymanı da izleyelim. dün izledigim lech takımı gumny 98, kamil 98, moder 99, kaminski 2002, puchacz 99lu oyuna giren marchwinski ve sikimçak 2002'li. biz bunları transfer etmeye calısıyoruz :)

Geri
Üst Alt