Hazırlık Maçı | Galatasaray 1-0 Lazio | Maç Sonucu | 4 Ağustos

Cevap: Hazırlık Maçı | Lazio - Galatasaray | 4 Ağustos | 22.00 | Smart Spor

Sports italia da trt gibi. Mac baslamadan 5 dakika önce baglaniyorlar anlasilan. Mac atmosferine nasil gireceksek?!

Beyler maç konusunda kendinizi bu kadar sıkıntıya sokmayın GSTV nasılsa gece maçın tekrarını verir oturup izlersiniz amaç GALATASARAYIMIZI izlemek degil mi

Cevap: Re: Cevap: Re: Hazırlık Maçı | Lazio - Galatasaray | 4 Ağustos | 22.00 | Smart

Ne bekledigine bagli. Hamit hicbir takimda öyle yardirmadi. Onu bekliyorsan cok beklersin :)

Hamit tecrübesi ve rahatligiyla bize cok faydali olacak. Onun disinda her eksik bölgede oynayabilecek bir joker.

Sag kanatta yardirmaz Hamit. Kanat futbolcusu degil Hamit zaten. Herkes öyle düsünüyor. Öyle degil.

Hamit titipk orta saha oyuncusudur. Insallah ortada oynar bugün

bende bunlari diyorum ama sen milleti taniyorsun, ilk 4-5 hafta gol atmasin, asist yapmasin baslarlar bu mu 3 milyonluk adam demeye

:DD

Hamit'den en az verim alacağımız yer kanattır. Çoğu kişi Hamit'i sağ kanat olarak görüyor ama Hamit'in asıl mevkisi orta göbektir.

ahanda sport italia maçı gösteriyor

URL]

ne demek istiyorsun kardes

Sarışın Galatasaray dedi :)

Re: Cevap: Re: Cevap: Re: Hazırlık Maçı | Lazio - Galatasaray | 4 Ağustos | 22.00 | S

bende bunlari diyorum ama sen milleti taniyorsun, ilk 4-5 hafta gol atmasin, asist yapmasin baslarlar bu mu 3 milyonluk adam demeye

Bizimkiler öyle evet. Ama Hamit kendini gösterir bir sekilde. Ben zaten hep söylemistim.

Benim icin Hamit´in ideal mevkisi 4-3-3´ün orta sahasidir. Kanat manat degildir.

Kanatta oynayamaz Hamit. Hep mecburiyetten oynadi öyle yerlerde. O bölge icin temposuz

trübünler gördüğüm kadarıyla bayağı dolmuş

Re: Cevap: Re: Cevap: Re: Hazırlık Maçı | Lazio - Galatasaray | 4 Ağustos | 22.00 | S

Italyan kizlarini seviyorum. Spikerler 10 numara :)

Geri
Üst Alt