Hazırlık Maçı | Galatasaray 1-0 Lazio | Maç Sonucu | 4 Ağustos

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray 1-0 Lazio | D.A. | Smart Spor

hazılık kampında 10 tane hazırlık maçı yaptıkda adamlar birbirlerine alıştıda hamiti beğenmiyoruz:D

Adam 1 yıldır doğru düzgün top oynamadı

ELbet form tutacaktır

Emre ortaya çekilip enginin yerine amrbat konarak kadro tamamlanabilir

Tabi melo veya alternatifi+sol kanat şarttt

Burakı sevmeyebilirsinde tek pozisyondan sonra öldürücen adamı biraz yavaş ol istersen.

Yok ben Burak 'ı severim bizim lig için on numara adam. Arif, Ümit Karan karışımı kaliteli bir oyuncu, bu sene arkası Trabzon 'da olduğundan daha sağlam. Her forvet kendini yere atar bunda bir şey yok ama daha profesyonel olmalı, demek istediğim zaten penaltılarımız verilmiyor, uçaktan atlar gibi düşerse hiç verilmez.

Hamit Altıntopun büyük takımlarda oynamasından başka futbolda öne çıkan en belirgin özelliği nedir? Eleştirmek için değil cidden merak ettiğim için soruyorum..

Şutları.

hakem penaltıyı çalardıda adama sarı kart vermek zorunda kalırdı adamda 3 dk önce kart gördü yani kırmızı olurdu ondan çalmadı :D :D

maçı yabancıdan takip ediyorum kart gören adam yaptı değil mi müdahaleyi?

Süper kupa maçında Ujfa cezalı Dany oynasın artık. Melo'nunda acil alınması lazım.

Hamit defansif olarak iyiydi ama hücuma katkısı pek yoktu. Zamanla oturur.

Bir de hani bir futbolcuya ya rezalet ya çok süper deriz ya aramız yoktur. Penaltı pozisyonu da öyle oldu.

Penaltı değil ama Burak adama takılıp düştü. Bariz penaltı veya Burak gene attı kendini yorumları da yersiz bence.

Acaba Emreyi tokatlamışmıdır sayın FT :asd:

Melo'nun son şartı beni biraz üzse de, bu takıma melo şart diyorum.

Burak-Elmander uyumu da şimdiden olumlu sinyaller veriyor...

Emre ise, bana göre bu takımın vazgeçilmezlerinden olacak,sadece biraz daha zaman diyorum.

Yok ben Burak 'ı severim bizim lig için on numara adam. Arif, Ümit Karan karışımı kaliteli bir oyuncu, bu sene arkası Trabzon 'da olduğundan daha sağlam. Her forvet kendini yere atar bunda bir şey yok ama daha profesyonel olmalı, demek istediğim zaten penaltılarımız verilmiyor, uçaktan atlar gibi düşerse hiç verilmez.

He o zaman kusura bakma yanlış anladım galiba.

Re: Hazırlık Maçı | Galatasaray 1-0 Lazio | D.A. | Smart Spor

Duyan da 3-0 yeniliyoruz sanacak. Vites düsürün biraz.

Burak ın pozısyonuna penaltı demeyen varsa gitsin amerıkan futbolunu ızlesın

Hamit Altıntopun büyük takımlarda oynamasından başka futbolda öne çıkan en belirgin özelliği nedir? Eleştirmek için değil cidden merak ettiğim için soruyorum..

hamitin en beğendim özelliği aklıyla zekasıyla oynaması ha hızlı bir adam değil ama. sert şutları,birçok mevkide oynayabilmesi(joker) + türk.hamit geçen sezon bile top oynamadı belkide 2.ci yarı gol atar belli olmaz :D

neyse maç başlıyor.

benim görüşüm engin şu an oynadığı pozisyona alışamadı bir kaç maç oynasa alışır

buna rağmen oraya bir oyuncu alacağımıza inanıyorum

her kim gelirse gelsin geçen senenin üzerine koymuş görünüyoruz

Beyler sol kanatta Amrabat oynicak.Defansif özelliği iyi değil.Sağ kanatta onun gibi adam daha olamazdı.Çok gol yerdik.

Hamit çok yerinde bir transfer göreceksiniz.

Çok isteksisiz bugün.Pas çalışmalı ve kondisyon eksik.Kıvama gelmemiş takım 1-2 maça düzeliriz.

Geri
Üst Alt