Hazırlık Maçı | Galatasaray 1-0 Lazio | Maç Sonucu | 4 Ağustos

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray 1-0 Lazio | M.S | 4 Ağustos

Hamit iyidir kötüdür ona yorumum yok.

Ama Melo gelirse en başından beri diyorum Hamit bu takımda yedek kalır.Engin'i kesemez Hamit.

Abi Açık 8 nolu girişten stada girmeye çalışan oldu mu? o ne işkenceydi öyle ya kaç kişi bayıldı..

Albayrak 1.inde oynanan maçta bağırıyordu izmirde oynuyoruz doldursunlar diye,

Biz geldik ama girişte sıkıntı, gişe de sıkıntı gişe memurunu dövdüler sanırım, kavga çıktı tam turnikeden geçerken berbattı ya bir tane görevli veya polis yoktu müdahale edebilecek..

Hamit iyidir kötüdür ona yorumum yok.

Ama Melo gelirse en başından beri diyorum Hamit bu takımda yedek kalır.Engin'i kesemez Hamit.

engin kenardan geldimi bence daha iyi verim verir. hamit fiziki durumunu hallederse takımın demirbaşı olur.

Şu hamiti yerlere göklere sığdıramayan teknik direktörlerimizi bir konuya toplayacağım yakında. Biryerimizde patlayacak oyuncu olsa da patlasa. Kalitesi belli olan bir futbolcu için kendimi yırtacak değilim.

Ben Hamit'in bugünkü performansını falan değerlendirmiyorum.

Melo gelsin 4-4-2'ye devam edilecekse Hamit bu takımda 11 oynayamaz bu kadar net.

Muslera

Eboue-Semih-Ujfa-Hakan

Engin-Melo-Selçuk-Amrabat

Burak-Elmander

Bu takımın ideal 11'i ahanda budur :ka21:

Ya bırakın takımı bu gece oraya giden binlerce insan resmen işkence yaşadı. Kapalıdan bilet aldım 90 dk maçı merdivenlerde ayakta izledim. Üstüne sıcak ve İzmir'in nemi eklenince bu gece şakasız 4 kilo vermişimdir. Ne diyelim canım feda Cimbom'a ama keşke daha düzgün bir organizasyon yapılsaydı ..

Maçtan önce oyuncular çagırılırken dedim yanımdaki arkadaşa Cana'yı da çagırsak süper olmaz mı diye. 10 dakika sonra bi baktım tribün liderleri Başladı Lorik Lorik Canaa diye. Geldi. 3lü çektirdi. İçim bi hoş oldu bea. :)

557336_447438938622035_313230507_n.jpg

İzmir'li Aslanlar.. :tiphat:

eve daha yeni girebildim özlemişiz Galatasaray'ı :tiphat:

Hamit euro 2008 ve bayerdeki ilk sezonunda çok çok iyiydi.Orta sahanın sağında içeriye doğru oynarken mükemmel işler yaptığını çok iyi biliyorum

Ama gel görki 2 yıldır doğru düzgün oynamıyor.Kaldıki çok önemli sakatlıklarda çıktı bu yıl

Mutlaka ama mutlaka toparlanaktır

--------Muslera-----------

eboue---semih--ufl---transfer

----hamit--melo(?)--selçuk

---------engin(burak)----

------elmander--------amrabat

Engin bu takımın yaratı özellikleri olaran emreyle beraber tek oyuncusudur.O yüzden o bölgeye trasnfer yapmamız gerekiyor diyordum.Bundan sonra engin-emre ye güvenmekten başk çaremiz yok

Arkadaşlar "X futbolcuyu eleştirenleri ... yapacağız" "X futbolcu kötü oynasada sen nasıl onun hakkında bunu yazarsın" nedir bunlar ya! Eğer bir futbolcu kötü oynadıysa adam maçı analiz ederken kötü oynadı diyecek tabi ki.Geçin kardeşim geçin ! Geçin bu saçmalıkları. Zaten bazı kalıplar var okudukça deli oluyorum monitöre kafa atasım geliyor. "Terim adam eder" "X daha iyi ama Terim beğendiyse birşey demek haddimize düşmez" neden? Senin aklın fikrin yok mu? Bu tabuları yıkın. Kardeşim hepimizin bir fikri vardır ve bunu söylemekte özgürüz.

Hamit euro 2008 ve bayerdeki ilk sezonunda çok çok iyiydi.Orta sahanın sağında içeriye doğru oynarken mükemmel işler yaptığını çok iyi biliyorum

A

ilk sezonunda klinsmansla 4-4-2 oynuyordu münih ki hamitinde daha iyi olduğu sistem oydu ara sıra gol atıyordu hatta

van gaal gelince 4-3-3 e geçtiler ki o sistem de pek yararlı olamadı

Şu kadar söyliyım allah biletixin bin belasını versin şu mübarek gecede günaha sokuyorlar beni.Bu akşam çektiğim çileyi bir daha cekeceğimi sanmıyorum.18 den 22 e kadar sıra bekledim ancak yarısına geldik sıranın.Gişelerde arbede çıktı.2 tane gişe koymuşlar 10 bine yakın kişi kuyrukta bekliyor. netten bilet alan binlerce kişi dısarda kaldı. Böyle rezil bir sistem görmemiştim daha önce.Sıradan çıktık arkadaşlarla bir kapı açıldı şansa güçbela girebildik 10 dakka gecikmeli gölü kacırdım.Bir daha netten bilet alırsam şerefsizim.Maça gelirsek Hamiti hiç begenmedim.Burak Elmanderi uyumlu gördüm sahadan gördüm kadarıyla.Lazioda bos rakip değil sonuçta.Yenmek önemli.

oha ya hamit gibi futbolcuyu 2 maçla değerlendirenlere bakın 1-2 ay sonra görmek isterim yine sizleri

oha ya hamit gibi futbolcuyu 2 maçla değerlendirenlere bakın 1-2 ay sonra görmek isterim yine sizleri

Adam kötü oynadıysa "Aaa Hamit gibi futbolcu kötü oynadı ama öyle diyemem :'( çünkü o Hamit ! " falan mı demeli millet ? Bizim orada kötüye, kötü derler. Kötüyse kötüdür.

hamiti biraz daha zolasanız yiğit gökoğlanla aynı kefeye koyacaksınız

----

Güzel bir olay;

Bir hazırlık maçında hemde Ramazan ayında 50.000 üzerinde seyirciyi toplamak ...

AzfxbPZCIAAWHmm.jpg

Geri
Üst Alt