Hazırlık Maçı | Galatasaray 1-0 Lazio | Maç Sonucu | 4 Ağustos

Bu maçtada belli oluyor süratli kanat eksiğimiz. Amrabat umarım faydalı olur. Emre, Selçuk, Engin, Hamit orta sahası olmaz bence. Emre yerine Aydın girmeli. Emre sol kanatta kendini tam olarak gösteremiyor. Emre Selçuk'un yedeği olmalı.

Sahanin durumunuda unutmayin...

Tarla gibi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray 1-0 Lazio | D.A. | Smart Spor

Melonun bariz eksikliği hissediliyor. Melo = Ortasaha üstünlüğü

Hamit tam hayal kırıklığı. Orda eboueye pas atmak yerine şut çekti çok feci ayar oldum.Tabi ki tek maçtan oyuncu değerlendirilmez.

Melo-Selçuk ortasahasının önünde Elmander- Burak 2lisi çok canlar yakacak bence.

Semih'i izliyor musunuz?

Semih CL'ye genc, oynayamaz diyenlere gelsin :ka19:

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray 1-0 Lazio | İ.Y | Smart Spor

(çok) erken yorum yapmak (hiç) iyi değildir.

Hamit 20 yasindaki bi yetenek degil.

Adami 6-7 senedir takip ediyoruz, ne yaptigi ortada. Euro2008 haric ve 2-3 özel macda fazla birsey yapmayan biri.

Ama bizim türk kafa oyuncularin ne yaptiklarina degil, nerde oynadigina bakar.

Melo tarzı oyuncunun olmayışı hem takım savunmasını bozuyor hem de Selçuğun etkinliğini azaltıyor.Umarım istemesemde Melo alınır.

Bu maçtada belli oluyor süratli kanat eksiğimiz. Amrabat umarım faydalı olur. Emre, Selçuk, Engin, Hamit orta sahası olmaz bence. Emre yerine Aydın girmeli. Emre sol kanatta kendini tam olarak gösteremiyor. Emre Selçuk'un yedeği olmalı.

bence engin çıkmalı,selçuğun yanına emre çolak çekilmeli. ve aydın oyuna girmeli.

Melo ve Amrabat lazım, acil.

benım anlamadığım hamitten ne beklıyodunuz arkadas bıldğmz hamıt ıste riberi etkisi bekleyenler gelıp hemen saydırmaya baslamıs bıle

Dün yazmisdim. Hamit´e giden paralara aciyorum.

Hic bi olumlu hareketi yok. Zaaten Hamit´i begenenler oyununu degil kisiligine söylerler. Ama Real Madrid´mis, ama Bayern Münih´mis bilmem ne. Ondar hic mi hatali transfer yapmiyor.

fu8tbol ulemelari gelmis efendim, ulan bir macta nasilda ahkam kesiyorsunuz?

bir durun yahu allah askina.sanki bir mok bilmiscesinede konusyorlar.

Semih çok iyiydi ilk yarı.

Yılda 1 kez de İzmir'de bir maç oynanıversin beyim... İzninle...

Şu stadda sırf izmirliler memnun olsun diye oyuncuları tehlikeye atmaya,daha doğru düzgün hazırlık maçı yapmamış takımı şu stadda oynatmaya sizi ve sizin gibilern aklı erebilir ama benim ermez beyfendi! kusura bakma.

Bu takıma defansif bir ortasaha lazım. Açık ve net..

Çünkü Selçuk topu geri almak için geldiği için çok geride top ile buluşuyor. Bir adam şart bu bölgeye.

Penaltı pozisyonuna gelirsek, Burak'a bir temes var ama Burak'ın kendini biraz savurması pozisyonu süslediği için hakem vermedi penaltıyı.

%100 net penaltı mı ? Değil. Ama az da olsa bir temas var..

Hamit çok etkisiz, press hala oturmus degıl, Elmander kendini direk hissetiriyor bu adamı kimse kesemez aynı Melo'da oldugu gibi belki çok büyük bir oyuncu değil ama doku uyusması inanılmaz, ortasahada fiziksel olarak sıkıntımız var doğal olarak bir tempolu ve fiziksel olrak üstün bir oyuncuya ihtiyaç var Emre hata yapsa bile ileri geri mükemmel çalıştı Amrabat'ı bu performansıyla keser, Enginin yerine Melo ve Daha verimli bir Hamit'le kadromuz budur diyebiliriz, Hamit gerçekten ilk yarıda etkisizdi, çok şahsi oynuyor bire biri olmamasına rağmen, Selçuk reis bildiğimiz gibi bi araya attı tabelayı değiştirtti, Semih'i muhteşem buldum savunma anlamında inanılmaz gelişimi devam ediyor hep böyle devam eder inşallah, Hamit'e takmış gibi olmak istemem ama onun yüzünden 2 maçtır dikkat ediyorum Eboue'yi kullanamıyoruz, Hamit-Engin pozisyon değiştirse daha etkili oluruz ve Necati kesinlikle olmayışı tempoyu hızlandırdı daha dikine forvetlerimiz var Elmander'in yedeği açık ara Umut, Burak'ında Sercan gözüküyor ama MELO şart.

Hamite laf edenleri kaydettim.Sağ kanatta 2 3 maç sonra göreceksiniz nasil oynicak.Buyuk bir maç eksiği var.Biraz daha zaman lazım.Güçlendiği zaman bazuka gibi şutlara hazır olun.

defanstan top çıkaracak ön libero yada iyi bir yabancı topla çıkabilen bir adam lazım selçuk bence bu işi yabancı ortasaha boş kalıyor mesela melo çıkartsa selçuk hemen gerekli yerlere servis etse müthiş olur.hamit biraz performansı düşük ama bence iyi olacak şut yerine eboueye vermeliydi.buraka laf edenleri bende anmadım :SS: neyse ön libero ve sol bek gelince tutulmaz bir takım oluruz bakalım hayırlısı...

Burak kendini amatörce attı yere. O işin duayeni Brezilyalı Ronaldo, adam düşmek için kendini rakibine takıyordu öyle yapacaksa ne ala :D Ama yapamayacaksa da hiç bulaşmasın bizim ligde penaltı hakları yenilen bir takımız zaten.

Geri
Üst Alt