Hazırlık Maçı | Galatasaray 1-0 Lazio | Maç Sonucu | 4 Ağustos

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray 1-0 Lazio | İkinci Yarı | Smart Spor

Açmıyorum ticket.Bu kadar lüzumsuz konuyu şu hale getirdin tebrik ediyorum seni

İlk önce adaletli olmayı öğrenip sonra moderatörlük yapmaya kalkınız

Bugüne kadar hiçbir görevli alehine tek laf etmedim ama helal olsun bu huyumud bozdun tebrik ediyorum

Bundan sonra canım isterse açacığım ticket şahsınızın moderatörlüğü ile ilgili olacaktır

Bunuda silebilirsiniz

Bak, benim kimseye karşı bi art niyetim yok. Tartışmayı kimin başlattığını, kimler arasında olduğunu da bilmiyorum. Tartışma her ortamda olur sonuçta. Ancak uyarı yapıldıktan sonra tartışmaya devam ederseniz, o mesajlar editlenir. Umarım anlatabilmişimdir.

----

Umutsuzluk veya hayal kırıklığı anlamında söylemiyorum ama;

Geçen yıl Liverpool'a 3 tane çaktığımız maçta yenilerin hiçbiri yoktu ve biz resmen ezmiştik onları...

Bu maçta da kötü değiliz belki ama o üstünlüğü bir türlü kuramuyoruz..

Melo farkı mı yoksa başka bir sebeb mi bu farkı yaratan :(

Hamit, Real ve Bayern icin neyse bizim icinde o olacak gibi. Tek randumanli oynayabildigi pozisyon sagbek. Orada da Eboue varken zor yani. Mesele Hamit'in kaleye sırtı dönük oynayamamasi.

Nasıl oynuyoruz, maçı izleyemiyorum ?

Culio giriyor, simdi ustunlugu tekrar ele aliriz.

----

Geçen yıl Liverpool'a 3 tane çaktığımız maçta yenilerin hiçbiri yoktu ve biz resmen ezmiştik onları...

Vallaha abi bugun Abdurrahim abiyi duyunca cok kizdim Meloya ama adami yinede istiyorum.. Hani bi insani seversin ya naparsa yapsin seversin karsiliksiz.. Oyle iste.. Malesef.. Sevgiden haric adam 10 numara oynuyor..

----

Onunda etkisi var,Liverpool yedek kadro ile oynamıştı.Ve maç İzmir de değil TT ARENA da idi.İzmir'in atmosferi hep böyle.

Culio utanmasan Cantona yazdıracaksın arkana.

Neco ve Culio giriyor, Emre ve Burak çıkıyor.

kötü laf mı ettirmek istiyorsun la! düzgünce fikrimi belirtiyorum

Hayır, ne alaka? Sadece saçmaladığını hatırlatmak istiyorum. Burak'ı nasıl beğenmezsin, en iyi transferimiz..

Bence bu maçta gol atamadığı için beğenmiyorsun. Lig başlayınca bak gör

Bak, benim kimseye karşı bi art niyetim yok. Tartışmayı kimin başlattığını, kimler arasında olduğunu da bilmiyorum. Tartışma her ortamda olur sonuçta. Ancak uyarı yapıldıktan sonra tartışmaya devam ederseniz, o mesajlar editlenir. Umarım anlatabilmişimdir.

Bilmiyorum diye birşeymi var.kamil denen şahsın mesajlarına bakmak zor olmasa gerek.göreviniz bu değilmi.Önceki mesajlarımdada yazdım biri bana laf atsın,ortaya uyarıda bulun,ben mesaj yazayım benimki editlensin o mesaj dursun ollmz böyle şey.Benim editlenen mesajım karşı tarafın yazmış olduğu mesajların yarısı bile etmez ayrıca.Millete sanki herşeyi ben başlatmışım havası veriyorsunuz bu tutumunuzla.Neyse derdimi anlattığımı düşünüyorum.daha başka bir şey yazmayacağım

Off Zarate'nin çalımlar süper

Geri
Üst Alt