Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 21.170
- 6.129
- 1.048
Sinan'ı gönderelim artık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunun vizyonsuzlukla alakası yok. Sezonu diger takımlardan daha erken açtık ve 3 onelemeden toplamda 6 UEFA maçının oynanmasi planlanıyordu. E ilk turdan da elenince program da berbat oldu. Keşke Avrupa kupalarına katilamasaydik da hazırlık programı daha düzgün ayarlanabilseydi.Rakiplerimiz Monacoyla Betisle Schalkeyle hazırlık maçı yapıyor, biz Akhisarla yapıyoruz maç yayınlanmıyor bile. Böyle vizyonsuzluk görmedim, gram hevesim kalmadı sabahtan beri maçı bekliyorum
Evet bunu görmeyenler Tudora laf ediyor alenen maçı sattılar o kadar belliki Tudor ne yapip Edip bunları postalamazsa kendi kuyusunu kazmis olurBence Sinan, serdar, selcuk , yasin, tolga gibi reziller yedek kalacagini anlayinca ostersund macinda oldugu gibi takimi sabote edecekler bu yil anlasildi.
Akli olan bunlari yollar takimdan veya asla oynatmaz bunleri. Yerlerine paf takimdan cocuklar oynasin
Bunun vizyonsuzlukla alakası yok. Sezonu diger takımlardan daha erken açtık ve üç inceleme toplamda 6 UEFA maçının oynanmasi planlanıyordu. E ilk turdan da elenince program da berbat oldu. Keşke Avrupa kupalarına katilamasaydik da hazırlık programı daha düzgün ayarlanabilseydi.
Maçı yayınlayan bir kanal yok mu?
Orasını ben de biliyorum ama şu maçı yayınlayamamak vizyonsuzluktan başka bir şey değildir. Ligin başlamasına 10 gün kaldı daha taraftar takımı göremedi doğru düzgün.
Maçın yayınlanmama sebebi teknik yetersizlik veya vizyon değil. Korkuyorlar nedense. Yoksa altı üstü hazırlık maçı. Yayınla 5-0 yenil ne olacak.
O hususta haklısın.Orasını ben de biliyorum ama şu maçı yayınlayamamak vizyonsuzluktan başka bir şey değildir. Ligin başlamasına 10 gün kaldı daha taraftar takımı göremedi doğru düzgün.