Valla kendinizi hazırlayın hoca lig maçlarına da bu kadroyla çıkar tek fark Şener yerine Omar oynar.
Hoca kötü oynayan adamları sever. Belhanda, Feghouli mesela Ali Yavuz çıksın bir maçta iki üç gol atsın iyi oynasın ınu ertesi maç keser hemen. Yoksa Feghouli falan oynayamaz ya da Belhandası şans bulamaz.
Hoca eski hoca değil artık emeklilik vakti gelmiş cesaret yok. Eski Fatih Terim olsa kulüpten yattığı yerden para kazanacak Babel, Belhanda gibi adamlara göz yumacak ha kadro dışı bırakır inadına gençleri koyardı. Paf takıma gönderirdi şimdi adamlar taraftara ana avrat düz gitse her maç istisnasız bir gol yedirtse, şampiyonluk yolunda bile bile kırmızı kart görse bir bakıyoruz somraki hafta hiçbir şey olmamış gibi yine onbirde. Çıldırmamak elde olmuyor.
Hocanın bu herşeyi kabullenmiş tarzı, bilmiyorum anladığım kadarıyla hoca ipleri tamamen futbolcuların eline vermiş. Gitmem dediler mi tamam beni onbir oynatcaksın dediler mi tamam gençleri oynatma önümüzü kapatırlar dediler mi ona da tamam diyor. Benim anladığım artık hoca topçuların oyuncağı olmuş. Bence antremanlarda ayak tenisini de Babel, Feghouli falan istiyordur yoruluyoruz diye o da tamam diyor heralde.