Hazırlık Maçı | Galatasaray 1-1 Hatayspor | MS | 3 Eylül | Spor Smart

Çift forvet oynamadığımız sürece Falcao'dan istenen katkıyı alamayabiliriz. Falcao'yu pozisyona sokmayı geçtim topu adama zar zor verebiliyoruz

ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Falcao bey de orta sahada top almamak için arkasına bakmadan koşmayacak.

Bu takıma skorer bir 10 numara şart. Belli ki yine dogru düzgün top oynayamayacagız . Gerektiğinde tek şut işe maçı alabilecek isim lazım. Talisca gibi

Belhanda, feg acilen bonservisleri ellerine verip yollanmali. Ödenen paralar yazıktır. Hatta kabul ediyorsa babel ve falcao da gitmeli. 15-20 arasi maaş yükünden kurtuluruz. Bu 4lu vereceği katki 1 adam katkısı etmez.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Omar sakatlik fln yasarsa sicariz
Senerle olacak is degil asiri kotu

Feghouli'nin neresini begendiniz? Kanatlar yine Agır.

Bize hizli kanat lazim. Calim atiyorsa en guzeli olur. Yoksa 40 mac avrupa boyle gitmez

Kötüyüz arkadaşlar söylenecek çok fazla şey yok.

Yetenek konusunda çok kısıtlıyız. Arda şu haliyle bile Feghouli ve Belhanda'dan daha fazla işe yaradı ve bu adam 1.5 senedir maç oynamıyor.

Feghouli ve Belhanda bu takımın kanseridir. Başka teknik taktik konuşacak bir şey yok. Sabaha kadar her şeyi tartışırım, futbol aşığıyız ama bunlar oynadığı takdirde konuşulacak bir şey kalmıyor.

Arda için çok sevindim. Ama bu takımda çok yıpranır maalesef.

Şu Belh oynatmayın 1-2-3 neye denklerseniz okutun gitsin, bu gidişle gider ayak biz para bayılıp yollayacağız, bu adamın maaşına Götze gelir sakat filan anlamam 20 maç oynasa içimize su serper bu gudubeti gördükçe delleniyorum paso.

Takim da ne yazik ki en kaliteli oyuncumuz Arda Turan

durum ortada yani

çok heyecanlı izleyememek kötü oldu

yeni transferler nasıl , yardırıyor muyuz?

Hatayspor'daki aabid bizim orta sahalardan daha iyi

Geri
Üst Alt