Hazırlık Maçı | Galatasaray 1-1 Hatayspor | MS | 3 Eylül | Spor Smart

Burada Arda ve Arda üzerinden Terim güzellemesi yapanları not edin. Ligin 3. haftasında en büyük aşağılamaları bunlar yapacak Arda ve Terim'e.
Sen de mutlu olursun

Takimi oyuncularin iyi olmasini isteyerek izle sirf oyuncu dusmanligi yuzunden kendi kisisel zevklerini tatmin icin degil.

Ikinci yari belhanda yerine atalay girsin

ilk yarının en iyi oyuncusu saracchi ulan leipzig'den aldığın oyuncu kötü mü çıkar hiç en kötülerini al koy direkt ilk 11'e gözün kapalı oynat

2 orta saha 2 kanat lazım acil 1 tanede sahanın neresinde oynarsa oynasın kaleci bile olabilir Allah için orta açabilen adam alın.

Babel ve Belhanda gitmesi yetmez. Feghoulide gitsin ve yerine dinamik bir, hep ortada gezmeyen bir kanat alsak keske.

arda baya iyi ya ne olursa olsun topu tutuyor belhanda ile bölge olarak farklı olsalar da yaptıkları meslek cinsinden ikisini kıyaslamam bile.

takımın en rezili belhanda sonra birşeyler yapmaya çalışıp yapamayan feghouli geliyor. Bitmiş abi adamlar şener bile varlık gösteriyor

Feguli sag beke kadar neden top almaya geliyor 12m2 içinde neden ömer belhanda taylan feguli arda var
baya kotu gozukuyoruz suan

Daha kötü olmaz dedikçe Feghouli her geçen gün daha geriye gidiyor.

ilk yarının en iyileri
arda
belhanda
fatih
20200903_175007.webp

adam demin yine os ya kadar döndü top almak icin bu arada. he iyi degil bugün ama okdrda degil yani.. kayip top almaya kalkiyor vs. top öne getirmeye zorlaniyoruz yine
3-4 pozisyonda hız arttırıp arkaya kaçması gerekirken yapmadı. Yapamayacak topçu değil o yüzden kendine güvenemediğini düşünüyorum.

Ama Belhanda 10 numara değildir cevabı gelir az sonra savunuculardan veya daha doğrusu savunucusundan.
şimdi gökhanın dedigi lafa baktım cevap bile vermeye degmez, seni cevapladım çünkü 10 numara olmadıgını anlamıssın tebrik ederim. bunu ben ya da bi başkası dedi diye anlamadın inş maçı izleyerek anlamanı tercih ederim çünkü baska maçlara da bakısını degistirebilir

O değil de Arda bu Feghouli ve Belhanda dan her türlü daha iyisir

Geri
Üst Alt