Ramazan Aslan
Tecrübeli Üye
- 4 Ağustos 2019
- 5.081
- 3.581
- 673
Ben hala sövüyorumBelhanda'mı? Belhanda'ya sövmek için girmiştim foruma.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben hala sövüyorumBelhanda'mı? Belhanda'ya sövmek için girmiştim foruma.
Orta sahamiz gayet iyi transfere gerek yok
bruma gelsinilk yarının en iyi oyuncusu saracchi ulan leipzig'den aldığın oyuncu kötü mü çıkar hiç en kötülerini al koy direkt ilk 11'e gözün kapalı oynat
Yok hocam o uyuyakalmış ağzı yüzü şişmiş. Maç saatine yetişemedi diye açıklama yaptı kulüp.Luyi Kilo almis gibi![]()

Herhangi birine fiziksel ustunluk saglamasi imkansiz gibi bir sey bu haliyle diagneyle birlikte oynarsa siritmaz belkiYıllarca forvet oynadığım için Falcao'nun ne yaptığını anlıyorum. Fizik gücü yetmediği için kendini stoperin yanına atıyor top gelmesin diye. Hem fizik hem mental olarak kendine gelmesi lazım.
Hayirdir bugun herkese artistleniyorsun. Ters mi kalktin yataktanşimdi gökhanın dedigi lafa baktım cevap bile vermeye degmez, seni cevapladım çünkü 10 numara olmadıgını anlamıssın tebrik ederim. bunu ben ya da bi başkası dedi diye anlamadın inş maçı izleyerek anlamanı tercih ederim çünkü baska maçlara da bakısını degistirebilir
kim sence ilk devrenin en iyileri
O değil de Arda bu Feghouli ve Belhanda dan her türlü daha iyisir