Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.531
- 109.337
- 4.738
jimmy defol git
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adama resmen küfür bu ben olsam girmemHazirlik macda Sekidika 88/89 dka‘da giriyo vayyyyy be![]()
Sivas 10 kisilik besiktasa kepaze oldu yav. Alanyayi izlemedimHatay yerine Sivas Alanya falan olsaydı 4 atmışlardı
Bi de para mı isteniliyo?Yanında hediye veriliyo diye biliyodum ben3 tl farkla sakat falcao ister misiniz
![]()
keşke yayını olmasaydı şu maçın
Tedbir amaçlı yoklar , covid çıktığı için altyapıdan birinde.Hiç kimse için zerre üzülmedim sadece Ali Yavuz şansı hakettiği halde torpili olmadığı için harcanıyor yalnızca ona üzülüyorum

İyi topçu olacak çocuk kendini gösterir. 3 tane pas bile yapamayan çocuğu nasıl geliştirebilirsin? Gençlik romantizmi sıkıyor artık bizim gençlerde iş yok, iyi olan sıyrılıp gidiyor zaten. Yunusa kaç kere şans verildi katkı 0. Sekidika Yunus kadar topçu olamıyorsa yapacak bir şey yok.Peki bu o çocukların suçu mu, onları geliştirmek için hiçbir şey yapmayan, onları yönlendirmeyenlerin mi yoksa?