Hazırlık Maçı | Galatasaray 1-1 Hatayspor | MS | 3 Eylül | Spor Smart

Orta sahada taylanı beğendim rotasyonda ömerle birlikte güvenebiliriz önlerine 2 oyuncu almamız gerek ayrıca net şekilde hızlı kanat eksiğimiz var.

hocanin aciklamalari icin pre-show gibi birsey oldu bu mac

Hocamız bakalım konusacakmi yoksa susarak hem kendisini hem takımı dahada tehlikeye atacak mi

ayrıca sokayim transfere bu takim iki seneden beri 26 yas altı 10 tane oyuncu aldı. Antrenmanda ne yapıyor bu oyuncular.

Gelecek sezonumuzu özetleyen bir maç

-Halı sahada kondisyon dışında fark yaratamayacak profesyonel topçularla başlanan 11
-Bok gibi oynarken atılan güzel bir zeka golü
-Safi yetenekle yoktan yaratılıp bir türlü son vuruşu yapılamayan pozisyonlar
-Öyle ya da böyle yenilen dangalakça goller
-Anneleri Galatasaray şampiyonluklarıyla yetişmiş Fenerli hakemler
-Hatalarından ders almayan hocamız

Arda ve Taylan dışında profesyonellikten nasibini almış bir adam göremedim. Fatih de çok kötü değildi. Gerisini (Luyindama'yı bir kenara koyuyorum tabi) bugün mübadeleyle Yunanistan'a yolluyoruz deseler gram sesimi çıkarmam.

Terimin gençlere şans vermeme sebebi nedir mantıklı şekilde açıklayacak var mı?

Birisi şunun mantığını açıklasın ya da sorsunlar hoca ve yönetime.Geçen sezon iyi kötü Nzonzi,Seri,Lemina ikinci yarı eklenen Onyekuru vardı ama olmadı 6.tamamladık.Bu sene onlar bile yokken bu takım nasıl geçen yıldan iyi olacak?Aynı şeyleri deneyip farklı sonuç alma çabası nedir?Ben artık sahada Belhanda,Feghouli,Şener,Taşdemir,Durmaz Vb adamları görmek istemiyorum.Ne bekliyorsun bunlardan?Geçen koca sezon ne gördün?Neden bir tane genç oyuncu hazırlık maçında oynatılmıyor?Hoca yönetimle birlikte gidebilir bu işin boku çktı artık.Sahadaki bu rezil futbolu taraftara izletmeye ne yönetimin ne de teknin heyetin hakkı yok.Sahada bir oyun planı yok.Vasat oyuncularla bile olsa bir diziliş,bir plan,bir hücum organizasyonu olur hiçbiri yok.Kim girse doğaçlama saçma sapan bir oyun ortaya koyuyor.Sorun sadece yönetimde değil.Teknik heyette artık kendine çeki düzen versin.

çok net düşmemeye oynar bu takım bu sene. Fatih hocanın emekliye ayrılması bu şekilde olmasa iyiydi ama yapacak birşey yok çünkü Galatasaray'da transfer yapmayı bilen planlayan biri yok malesef

Emre kılınçsız,omarsiz,2 ortasahasiz belki 3 ortasahasiz,kanatsiz,diagnesiz bi takim icin yorum yapmak bile istemiyorum.bu takimin zaten 5-6 transfere ihtiyaci var sirf ilk11 e,bi de emre ve omar olmadan ciktik.keremi dogru duzgun goremedik.sekidika ve ali yavuzu goremedik.oynamadilar ne yazikki

Geri
Üst Alt