Hazırlık Maçı | Galatasaray 1-2 Villarreal | MS | 8 Ağustos | TV100

Anadolu deplasmanlarında bolca soğuk duş alırız, 5-6 deplasman sonrası Okan kovulur. Sonraki süreçte gidişat yine düzelmez, yönetim def edilir. Sonra yeni yönetim, yeni teknik heyet, yeni takım. Hayırlısı bu, olacak olan da bu.
Bence de dediğin gibi olacak süreç ama yönetim hemen defedilemez, bunlar gitmek de diretir seçime kadar.

Rezalet bir maç, bu kadar gergin olan Okan ve Osimheni anlıyorum, ikisi de gider bu gidişle, orta saha diye bir şey yok, stoper oynayanlar evlere şenlik, sallai için yorum bile yapmıyorum, mal ortada bu takıma ilk orta saha lazım kombi çekip çevirecek adamda Bartakov, mevcut kanatlara alternatif yeterli ama omurga stoper ve ortasaha şart oğlu şart.

Bu stoperlerin hepsinde var galiba bu ya iki eliyle itip sonra ben bir şey yapmadım diyorlar. Villareal CL takımı bu arada geçen sene ligde 3. olmuşlardı. Kaliteli bir ekip. Lakin geçiş yeme sorunu devam ediyor bunun da sebebi Torreira'nın hiç geri koşularda olmaması. Lesley'i 11'e monte etmemiz şart.

Toreira yı bir bizim teknik ekip görmüyor.
Gına geldi artık yürümesinden

Maçın hiçbir dakikasında oyunun hakimi olamadık, set oyununu oynayamıyoruz orta saha da eziliyoruz
Ve bu Allah'ındır cezası yönetim şu takıma 10 numara alamadi taaaa mertens zamanında bile 10 numara lazımdı seviye atlatacak.
Osimhenin yedeği de yok bu sene işimiz zor değil imkansız göz göre göre osimhenli takımı çöp edecekler

2. Yariyi izleyip kanser olamam. Kahve içmeye gidicem, yeterince Yönetim ve tdmizin kulaklarını cinlattim, hatta osimhene de sinir oldum

Takım yürüyor, ölmüş, kan değişimi lazım diye taraftar yırtındı, abv böyle yönetim ve tdün.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bakın arkadaşlar biz eli yüzü düzgün her avrupa takımına karşı çok sıkıntılı anlar yaşıyoruz iç sahada olağanüstü taraftar etkisi ve oyuncualrın 1 maçlık herşeylerini vermeleri dışında

bu sorunumuzda tabiki oyuncu eksiğimizin payı var ama sadece o değil

çok net bir oyun sorunumuz var

sürekli bu kadar geldili gittili oynamak, sete oturamamak, pas yapamamak, alanı daraltamamak 4 yıldır düzelmiyor

Yunus batrakovdan kötü topçu mu. O bile gs 10 numarası olmanın yükünü kaldıramıyo şuan batrakov mu yapacak. Kulüp futbol cahili kaynıyor
Batrakov kaldırır mı kaldıramaz mı bilmiyorum

Ama bildiğim bir şey var

Yunus beynini kullanamayan vasat bir futbolcu

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bizim oyun at topu finke oyunu. Sekenleri toplarsak toplariz toplamazsak kalemizde posyon

Önde presste topu kaparsak birseyler olabilir, pressten rakip cikarsa kalemizde posyon

4 senedir ayni seyi oynuyoz ve herseyi transferle cözmeye calisiyoz. Kimse demiyorki hoca bu takim ne oynuyor? Bi oyun gelistir? Yok. Taktik degistir? Yok. Yedekleri daha verimli kullan? Yok

Anca transfer var

İleride sadece barış ve osimhen..Geriden 0 destek.Napicak bunlar tum takimi ipe dizip gol mu atacak ? Yunus bu takimin oyuncusu degil.Yunusa guvenip yola cikilmaz.Torreira miadini doldurdu geziyor sadece.Cok eksigimiz var yonetim cok buyuk kumar oynuyor.Yazik tarihi rekor gidecek elden

2511FPC34G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ilk yari macin bazi bölümlerinde iki takim cl seviyesinde oynadilar ama sonradan hazirlik maci oldugunu hatirladilar ve frenlemeler basladi

sorun direk torreira hala savunuyon mu?=
Sorun hocan biraderim oraya o adamı hocan yolluyor adam 70 metrede oynuyor

6 numara olmadan oynuyorsun
Yunus Sara Toreira rakip ceza sahası ortası ve önünde adam pası yapınca geride 80 metre var
Taksi tutsan yetisemezsin
Getir Valvarde Rodri koy bir gram değişmez
Hiç bir insanoğlu bu mesafede geri ileri oynayamaz

Bu arada eksikleri belli olan bu takım diğer takımların oyununu da izlediğimde daha zayıf rakiplere karşı bir de hala onlardan daha iyi.

Alakası yok Toreira koşmuyor diyen haksızlık eder
Iki senedir adamı 70 metrede oyantiyoruz şu nemde kim koşar 70 metre villereala bak iki baskı önde yalandan baskı kırılır gibi olunca hemen geriye yerleşiyorlar tamamen sistem oyuncunun gram suçu yok
Bu maça özel bir şey değil bu. Geçen sezon da takımın kötülerindendi Torreira. Sadece oyun anlayışına bağlamak, gereksiz bir Torreira savunculuğuna girişmek doğru değil.

Geri
Üst Alt