Gokhan Yamanli
Büyük Kaptan
- 22 Mart 2015
- 25.145
- 12.357
- 1.823
Takım iyi niyetli oynuyor değil mi Okan Buruk ???
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence de dediğin gibi olacak süreç ama yönetim hemen defedilemez, bunlar gitmek de diretir seçime kadar.Anadolu deplasmanlarında bolca soğuk duş alırız, 5-6 deplasman sonrası Okan kovulur. Sonraki süreçte gidişat yine düzelmez, yönetim def edilir. Sonra yeni yönetim, yeni teknik heyet, yeni takım. Hayırlısı bu, olacak olan da bu.
Bu stoperlerin hepsinde var galiba bu ya iki eliyle itip sonra ben bir şey yapmadım diyorlar. Villareal CL takımı bu arada geçen sene ligde 3. olmuşlardı. Kaliteli bir ekip. Lakin geçiş yeme sorunu devam ediyor bunun da sebebi Torreira'nın hiç geri koşularda olmaması. Lesley'i 11'e monte etmemiz şart.
Takım savunması rezaletTakım farketmeksizin her maç 2-3 gol yiyoruz
Defansif anlamda skandalız
Tepkiden korktukları için oynatmıyorlar.benim anlamadığım şu. vesleyi şu maçta neden oynatmıyorsun. resmi maçta oynatırsan zorunlu opsiyon kotasından yiyeceksin. oynat görelim adamı kotadan yemeden.
Batrakov kaldırır mı kaldıramaz mı bilmiyorumYunus batrakovdan kötü topçu mu. O bile gs 10 numarası olmanın yükünü kaldıramıyo şuan batrakov mu yapacak. Kulüp futbol cahili kaynıyor
Biter tabi. 4 senedir yanına kaliteli 2.bir orta sahayı bulamadılar, 4 sene tek başına hamallık yaptı ortasahadatorreira bitti 3 sene oynadı diye 36 yaşına kadar bakacak mıyız
Sorun hocan biraderim oraya o adamı hocan yolluyor adam 70 metrede oynuyorsorun direk torreira hala savunuyon mu?=
Bu maça özel bir şey değil bu. Geçen sezon da takımın kötülerindendi Torreira. Sadece oyun anlayışına bağlamak, gereksiz bir Torreira savunculuğuna girişmek doğru değil.Alakası yok Toreira koşmuyor diyen haksızlık eder
Iki senedir adamı 70 metrede oyantiyoruz şu nemde kim koşar 70 metre villereala bak iki baskı önde yalandan baskı kırılır gibi olunca hemen geriye yerleşiyorlar tamamen sistem oyuncunun gram suçu yok