- 5 Eylül 2014
- 85.856
- 72.139
- 4.513
gerçek taraftarsan akşam foto at maçtaniçerde misin?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gerçek taraftarsan akşam foto at maçtaniçerde misin?
düğündeyimgerçek taraftarsan akşam foto at maçtan
tamamdüğündeyim
Okan ne yapacak? Elindeki kadroda yer alan oyuncuları kötüleyip bir de onları mı küstürecek?Çıkar Kavukçu ile Okan yien mevcut kadro güzellemesi yapar. Dursun zaten kayıp. Giden 5-6 bin taraftarda ancak " başarılar gelir geçer " söyler.
İnsanı futboldan da soğuttunuz Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın beceriksiz herifler.
4 sene üst üste şampiyon olan hoca Okan. Taraftarda her zaman kredisi var Okan'ın. Elindeki işe yaramaz Kaan, Günay, Jelert,Nelsson gibi vasatları gerekirse bırakacak tamamen kadro planlamasının dışında. Bu taraftar az çok Dursun'u da, Kavukçu'yu da, Okan'ı da biliyor. Okan bunların arasında kredisi en yüksek isim tarftar ve kamuoyu nezdinde. Yapması gereken bu.Okan ne yapacak? Elindeki kadroda yer alan oyuncuları kötüleyip bir de onları mı küstürecek?
Mesela patronun senden memnun değil ama yerine de birini bulamıyor seninle devam edecek. Ama millete bu Fatih de beceriksiz bununla olmaz diyecek sen de orada çalışmaya devam edeceksin?
Bu takımda istemediklerini bırakıyor zaten ama kadroda bir şekilde kalacaklar hakkında sağda solda konuşamaz öyle. Yönetime ancak bilgi verir.4 sene üst üste şampiyon olan hoca Okan. Taraftarda her zaman kredisi var Okan'ın. Elindeki işe yaramaz Kaan, Günay, Jelert,Nelsson gibi vasatları gerekirse bırakacak tamamen kadro planlamasının dışında. Bu taraftar az çok Dursun'u da, Kavukçu'yu da, Okan'ı da biliyor. Okan bunların arasında kredisi en yüksek isim tarftar ve kamuoyu nezdinde. Yapması gereken bu.
Sıcak kısmına katılmıyorum hocam. Sıcakta gidilmez soğukta gidilmez ne zaman gidilir bu maçlara? Başka güzel hobi mi var? Eğer transferler yapılsaydı ve biletler satilmasaydi istanbul taraftarına nankör derdimsezon basları böyle oluyor genelde ya millet tatilde. bu sıcakta maca mı gidilir. zaten sacma sapan oyuncularla çıkılıyor maclara keyif de vermiyor.
o metroya sıkış tepiş binmenin sıcak etkisini düşünemiyorum hocam. ortam lesh gibidir. ben olsam gitmem mesela.Sıcak kısmına katılmıyorum hocam. Sıcakta gidilmez soğukta gidilmez ne zaman gidilir bu maçlara? Başka güzel hobi mi var? Eğer transferler yapılsaydı ve biletler satilmasaydi istanbul taraftarına nankör derdim
12.000 bile iyi satis bana gore.Biletler satılmıyor
Son prova maçı ve rakibi düşününce çok az, şu maçta en az 25-30 bin kişi olmalıydı ama Yönetim kabahati kendisinde arasın.12.000 bile iyi satis bana gore.
Ona katiliyorum, ben dedigin duruma ragmen iyi satilmis diyorum.Son prova maçı ve rakibi düşününce çok az, şu maçta en az 25-30 bin kişi olmalıydı ama Yönetim kabahati kendisinde arasın.
Çorum 11'i çıkar en az 3 yer bak görürsün.Teoride bu maca cikacak 11 corum 11i olmasi lazim degil mi?
Nelsson falan gormeyiz umuyorum