Hazırlık Maçı | Galatasaray 1-2 Villarreal | MS | 8 Ağustos | TV100

bu arada CL seviyesinde bi mac oluyor

takımın eksikleri belli ortasaha problemli 10 numara problemli

bunlar düzelirse her takımı yeneriz hucum hattımız kanatlarımız forvetimız iyi

jakobsun senesi olacak zaten bu sezon

Barış ve sane gayet iyi takımda sos veren 6 numara ve 10 numara mevkisi torreira ve yunus yerine ne yaptığını bilen iki adam lazım

Emekleri icin üzülüyorum 4 sene şampiyon yaptı ve fener karşısında bu denli ezici guclu olmamızı olan sağladı ve bu adamin yanında erden harici hickimse olmadı hep yalnizdi ,saha içi oyun teknik vs konuları kastetmiyorum zaten fakat biraz zeki bir hoca mayıs ayında kadromuz yenilemeliyiz diye medyaya mesajı verirdi baktı yönetimden ses yok ben yoruldum dinlencem der teşekkür ederdi bokunuzda boğulun derdi ve kendisine 2.gelisi icinde imkan hazirlardi
Ya dostum. Takımın sportif direktörlük pozisyonundaki adam Erden Timur varken de kulüpte olan 25 yıllık arkadaşı var, nasıl hep yalnızdı yav.

Ayrıca bu yalnızlığı yaradan da kendisi. Rest çekmeyi bilecek, basın sözcüsü mü de kendisi sürekli her sene kendisi yönetimi aklama görevi yapıyor.

Yunus ver-kaçta aldığı topu nereye atacağını mı bilmiyor acaba :asd:

Takımda moralsiz oyuncular görüyorum, böyle olmaz. Birkaçının sözleşmesini kallavi zamla uzatsak da adamlar bir kendilerine gelseler her şey düzelecektir kuşkusuz!..

Sezon oncesi son hazilrik maci

Osiyi dinlendirebilecek yedek santrafor yok.
Barisi dinlendirecek yedek kanat yok.

Ya dostum. Takımın sportif direktörlük pozisyonundaki adam Erden Timur varken de kulüpte olan 25 yıllık arkadaşı var, nasıl hep yalnızdı yav.

Ayrıca bu yalnızlığı yaradan da kendisi. Rest çekmeyi bilecek, basın sözcüsü mü de kendisi sürekli her sene kendisi yönetimi aklama görevi yapıyor.
okan mı yalnızmış

takımın sportif direktörü gibi takılıyor kavukcu en yakın arkadaşı ne istenirse yapılıyor :d

Şu yerleşme oyununu bazen secmeliyiz
Hep bas hep bas oynanmaz
Villeral salak zaten yerleşme oyunu oynuyor
Yaparsın bir 5 dk acaip pres sonra
15 20 dakka yerlesirsin pres denilen zıkkım
90 dakka olmaz
Basıp şuursuzca geri koşuyor elemanlar yav :asd:
Herkes yerinde dursa pozisyon vermeyeceğiz efor harcamayacağız ironiye bak :asd:

Geri
Üst Alt