Üzeyir Tunç
Tecrübeli Üye
- 11 Temmuz 2010
- 5.948
- 1.944
- 2.248
Kavukçu mavukçu tanımam, herşeyin başı Dursun, ona istifa desinlerGalatasaray tribünleri:
"Abdullah Kavukcu istifa!"
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kavukçu mavukçu tanımam, herşeyin başı Dursun, ona istifa desinlerGalatasaray tribünleri:
"Abdullah Kavukcu istifa!"
TR'de yasamiyorum da ondan.Maç TV100 de değil mi kaçak yayın neden
Hoca penaltıda itiraz ve alkıştan çift sarı ile atıldı
Sara burada artik kafayi kaldirip adrese teslim yapacak. Ezber olmaz. Mesela onlar tertemiz cikardi Mikautadze'ye.
bende Odadaki tv'yi açmak için üşendim. PC'den açtım benzer şekildeTR'de yasamiyorum da ondan.

Hoca gençlere şans verdiğinde gençler galibiyet için gs'ye şans vermiyor. Sorun ordahoca gençlere şans vermiyor diyenler neredesiniz
Ya dostum. Takımın sportif direktörlük pozisyonundaki adam Erden Timur varken de kulüpte olan 25 yıllık arkadaşı var, nasıl hep yalnızdı yav.Emekleri icin üzülüyorum 4 sene şampiyon yaptı ve fener karşısında bu denli ezici guclu olmamızı olan sağladı ve bu adamin yanında erden harici hickimse olmadı hep yalnizdi ,saha içi oyun teknik vs konuları kastetmiyorum zaten fakat biraz zeki bir hoca mayıs ayında kadromuz yenilemeliyiz diye medyaya mesajı verirdi baktı yönetimden ses yok ben yoruldum dinlencem der teşekkür ederdi bokunuzda boğulun derdi ve kendisine 2.gelisi icinde imkan hazirlardi

Sara da var malesef. O dinamizm yoksunluğu ile içimizi geçirir bu sene malesefBarış ve sane gayet iyi takımda sos veren 6 numara ve 10 numara mevkisi torreira ve yunus yerine ne yaptığını bilen iki adam lazım
okan mı yalnızmışYa dostum. Takımın sportif direktörlük pozisyonundaki adam Erden Timur varken de kulüpte olan 25 yıllık arkadaşı var, nasıl hep yalnızdı yav.
Ayrıca bu yalnızlığı yaradan da kendisi. Rest çekmeyi bilecek, basın sözcüsü mü de kendisi sürekli her sene kendisi yönetimi aklama görevi yapıyor.
Recep abim niye düzelmiyor?bu arada CL seviyesinde bi mac oluyor
takımın eksikleri belli ortasaha problemli 10 numara problemli
bunlar düzelirse her takımı yeneriz hucum hattımız kanatlarımız forvetimız iyi
jakobsun senesi olacak zaten bu sezon

Basıp şuursuzca geri koşuyor elemanlar yavŞu yerleşme oyununu bazen secmeliyiz
Hep bas hep bas oynanmaz
Villeral salak zaten yerleşme oyunu oynuyor
Yaparsın bir 5 dk acaip pres sonra
15 20 dakka yerlesirsin pres denilen zıkkım
90 dakka olmaz