Hazırlık Maçı | Galatasaray 1-2 Villarreal | MS | 8 Ağustos | TV100

Yunus max rotasyon
Eren max rotasyon
Sallai max rotasyon
Lemina max rotasyon

Ve biz bunlari as oyuncu olarak koyuyoruz sahaya.

As takim için yeterli oyuncular:

- Sane
- Sanchez
- Fit Singo ama oda yok iste
- Formda bir Baris, formsuz Baris çekilmiyor
- Osimhen
- Torreira
- Ugurcan
- Fit Jakobs ama oda arada sirada oluyor malesef
hmm torreira

Bir de yalandan veiga haberi yaptırdılar. Veiga u23 altı dünyada en iyi stoperlerden. 50den kuruş aşağı vermezler.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yunus yedekten öteye gidemez ya sıfır gelişme
Dedigin gibi yedek olmali. Karsi defans oyunculari yoruldugunda is yapabilir biraz. Ama almayi dusundukleri adamlar bunu kesecek seviyede bile degil.
Su Mikautadze'ye zamaninda parayi verip alsalar bunlari konusmuyorduk. Bir boku beceremiyorlar.

Sezon başında yüklemeler daha yeni yapılmışken press futbolu mu oynanır yav akıl ve mantık nerede dayı biri bana anlatsın şu maçlarda takıma defans yapmayı aşılayacaksın.

Kendimi parçalayacam ama bak.

Yönetim ve Okan taraftarın klasik transfer bağımlısı ergenler gibi isyan ettiğini düşünüyor, ciddiye almıyor.. Kendileri de çok bilmiş futbol üstadları. Taraftarı pışpışlıyorlar megaloman biçimde.

Hem adamı ön alan presine gönder hem de geri gelmiyor diye kız. Nasıl geri dönecek bana bir açıklar mısınız? Zaten ön alan presinin cezası bu.

Cok rahat bir sezon olacak.. Tahminimce Aralik gibi psikolojik olarak yaristan tamamen kopmus oluruz
Şampiyonluğu son haftalarda kaybetmektense bu senaryo daha iyi olabilir; bakarsın kollektif futbol oynatabilen bir TD gelir artık. Adam gibi bir yönetimin gelmesine vesile olması daha da önemli ama bu konuda iyimser olamıyorum maalesef, niyet güdecek kimse bile çıkmıyor nedense?..

Torreira ve Yunus bitik.

Torreira efendi bir gün Bodrum, bir gün Mykanos ta. Yunus taki ego falan anlaşılır değil.

tribünler adanmış hayatların umudu söylüyor

arkadaş vallahi sabır testi yaw

Geri
Üst Alt