Hazırlık Maçı | Galatasaray 1-2 Villarreal | MS | 8 Ağustos | TV100

Aybars Ay tribünde yerini alıp yönetimi aşağılamalı.

Lanet olsun Günay’ına ya senin. Sevmeme rağmen sırf bu hareketlerinden dolayı istifasını istiyorum. Mide bulandırıcı
Teknik direktör ve iltimaslı oyuncu ilişkilerine tüm dünyada şahitlik ediyoruz. Ama bu alışık olmadığımız bir seviye, başka bir örneği yok. Okan'ın Günay aşkı akıl alır gibi değil

Hazırlık maçında, belkide ligte hiç faydalanmayacagin kaleciyi, potansiyeli yüksek genç bir kaleciye tercih edersen herşeyi hak edersin. Günay geçen yildan beri, çok kötü hatalar yaptı. Bu yılda kaldığı yerden devam ediyor. 36 yaşındaki bir kalecinin daha neyi kanıtlamaya çalıştığını anlamıyorum. Kendi elleri ile jankata kalaye geç demeliydi
Yetki tamamen hocada.Zorla kendisini oynatamaz.Bunu oynatana laf edin yada oyuncuyu eleştirmeyin saçma bir durum.Arabayı sen sürüyorsun görseli gibi durum bu günaya saldırmak.

böyle bir kadro ile çıkması iyi.
Takımda stoper ve 10 numara olmadığını gösteriyor

Lay lay lay lay lay laaaay
Saldır Villarreeeeaaaalll

Göztepe Armstrong diye bir adam almış Usain boltla yarışır tutabilene aşk olsun

24040RN64Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bazen yönetime de suç bulmuyorum 500 tane transfer yapıldı arkadaş hala erden zamanı burak elmas zamanında yapılan transferler dahi kemik kadroyu oluşturuyor. 5 senede bu kadro yenilenip biraz gençleşmesi lazımdi bu ne abi ya

Son düzenleme:
Sanki bu takım geçen sene şampiyon değilde 10. Sırada bitirmiş bu seneye de iddiasız şekilde giriyor gibi bir hava şuan yazıklar olsun

23078PND5G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sorun transfer ile de çözülemeyecek derken tam olarak Günay gibi tercihlerden bahsediyorum.

Yönetim ayrı bir boyut evet ama Okan hoca'da kendini hiç upgrade etmedi/edilmedi.

Oyun olarak gelişim göremiyoruz maalesef.
yav bu adama topcu mu alınır diye almıyor dursun

mikautadze 2 gol atsın okan yine ister

1786211854438.webp

Çorum maçına Lemina-Jakobs mu çıkacan Okan? Lig başlıyor hâlâ fantazi peşindesin OKAAAN

Geri
Üst Alt