Doğu Alkan
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2012
- 35.936
- 20.698
- 2.333
Aybars Ay tribünde yerini alıp yönetimi aşağılamalı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Teknik direktör ve iltimaslı oyuncu ilişkilerine tüm dünyada şahitlik ediyoruz. Ama bu alışık olmadığımız bir seviye, başka bir örneği yok. Okan'ın Günay aşkı akıl alır gibi değilLanet olsun Günay’ına ya senin. Sevmeme rağmen sırf bu hareketlerinden dolayı istifasını istiyorum. Mide bulandırıcı
Yetki tamamen hocada.Zorla kendisini oynatamaz.Bunu oynatana laf edin yada oyuncuyu eleştirmeyin saçma bir durum.Arabayı sen sürüyorsun görseli gibi durum bu günaya saldırmak.Hazırlık maçında, belkide ligte hiç faydalanmayacagin kaleciyi, potansiyeli yüksek genç bir kaleciye tercih edersen herşeyi hak edersin. Günay geçen yildan beri, çok kötü hatalar yaptı. Bu yılda kaldığı yerden devam ediyor. 36 yaşındaki bir kalecinin daha neyi kanıtlamaya çalıştığını anlamıyorum. Kendi elleri ile jankata kalaye geç demeliydi
yav bu adama topcu mu alınır diye almıyor dursunSorun transfer ile de çözülemeyecek derken tam olarak Günay gibi tercihlerden bahsediyorum.
Yönetim ayrı bir boyut evet ama Okan hoca'da kendini hiç upgrade etmedi/edilmedi.
Oyun olarak gelişim göremiyoruz maalesef.
Çorum maçına Lemina-Jakobs mu çıkacan Okan? Lig başlıyor hâlâ fantazi peşindesin OKAAAN