Hazırlık Maçı | Galatasaray 1-2 Villarreal | MS | 8 Ağustos | TV100

Savundum mu bu maç?

Sadece iki yüzlülüğünü göstermek için en az 2 senedir en ufak hatasını aradığın, iyi oynarken bile bir hata bulup salladığın Torreira'ya ekstra bir kere daha sallamak için, girer girmez yanından yürüye yürüye geçilen Lesley'i övdün, Lesley olunca ortadan gelemiyorlar falan yazdın, 2dk Nhaga'nın hareketliliğiyle atak yapar gibi olunca "o çıkınca düzeldik" falan yazdın... Gördük ondan sonra nasıl gelemiyorlar, nasıl düzelmişiz... Pozisyon üstüne pozisyon vermeye devam ettik... Lesley de Torreira'ya geç geliyor diye salladığın pozisyonların benzerlerinde o da geç kaldı... Son dakikalarda bir tane iyi kesti onun dışında defansif katkısı yok, Torreira'nın oyun kuruculuğunun yüzde biri bile yok muhtemelen ama sırf Torreira yerine girdi diye övmek için kastın...

Ondan diyorum takıntılısın, kötü niyetlisin...
yav torreira kımde ona takıntılı olayım

2 senedir her geciste golü yediriyor yürüyerek
3. golüde yerdik cıkmasa

Sucukcular ve tum tribünler nezaman 90 dk boyunca erden tımur diye bağırır o zaman düzelme umudu birsey görürüz

Gueye' nin alınmasını istememiştim; tam da düşündüğüm gibi bir adammış. Maçlarda iki uzun top salacak, sezonda uzaktan 2-3 gol atacak diye alınacak adam olmadığını gördük. 6 derdimize derman olacak biri değil asla.

Gueye' nin alınmasını istememiştim; tam da düşündüğüm gibi bir adammış. Maçlarda iki uzun top salacak, sezonda uzaktan 2-3 gol atacak diye alınacak adam olmadığını gördük. 6 derdimize derman olacak biri değil asla.
Valla tutup gedsonu getirseler ismi gecen hepsinden fazla katki verir buna eminim

nhaga fena değil iyi bir kiralık sezonu geçirirse seneye katkısı olur gibi

pozisyon alması, pas bağlantıları baya iyiydi bende agresiflik göremedim bu profil lesleyden daha fazlada uyarmış.

Okan konuşmamak için kırmızı yedi açıklama yapmaz bence

Galatasarayı o kadar dokunur hale getirdiki bu yönetim kurulu adamlar hazırlık maçında 2 penaltını vermiyor ve hocanı atabiliyor. Okan Buruk ta şu uyuşuk al ver geri oyununu bıraksa artık. Yeminle ortasahadan topu kaleciye çeviriyoruz. Yazık

yav torreira kımde ona takıntılı olayım

2 senedir her geciste golü yediriyor yürüyerek
3. golüde yerdik cıkmasa

Son yazdığında takıntılılığını ispatlamaya devam ediyorsun... Belki aykırı olmak için, belki başka sebepten bilmiyorum, onu sen bil artık...

3. golü yiyecek sayısız pozisyon vermedik mi birader? Torreira olunca rakip daha mı iyi vuracaktı yoksa Jankat mı kurtaramayacaktı?? (Hayır rakibin vuruşlarını da Lesley falan bozmadı)

Geçişlere gelince 2 değil 4 senedir geçişlerde takımın zaafı var ve bu adam rakip ceza sahası önüne kadar basan en öndeki orta saha oluyor %90'ında maçların... Pres kırılınca ille geç kaldığı da oldu olacak iyi veya kötü oynamasından bağımsız... Bugün hayli kötüydü o ayrı ama sen takıntılı olduğun için hatasını kolluyorsun... Şu maçı izleyip Torreira'ya haklı olarak sallayıp, sonra yerine giren Lesley'i ise övmenin tek açıklaması akılalmaz derecede (ve bak öyle hafif falan değil, klinik seviyede) takıntılı olman... Yani dünyada kendi takımındaki bir futbol oyuncusuna karşı en ön yargılı ve en takıntılı kişi sen olabilirsin...

Geri
Üst Alt