Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 77.024
- 67.094
- 5.003
Salon inşaatı izlerizFbliler gibi kaçacak basketbolumuz da yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Salon inşaatı izlerizFbliler gibi kaçacak basketbolumuz da yok
Haklısın.Günay yerine 2.kaleci olabilir ama uğurcan ile kıyaslamış ona ithafen dedim
Ne kolay iş sadece otur pc başında yalan topçu öner nasılsa alınmıyor alınanlarda bok gibi çıkıyor. Var olmak için varsın gibiAllah herkese Galatasaray scout ekibi rahatlığı versin..
Hayırdır sahibi misin buranın? Niye özür dileyeyim senden? Sana hakaret mi ettim. Kim bu platformu yönetenler. Bu arkadaş görevini kötüye kullanıyor.adam kalkmış şampiyonluklara laf ediyor fenerli ağzıyla ne diyecem. öncesinde hocayı guardio gibi gören cahil yazmış git bak mesaja ben mi etmişim o mu önce. madem akil adamlığa soyundun doğrusunu öğren sonra çaka sat. ama tam tersi ise senide özgürün yanına yollayacam özür dilemezsen.
Osimhen her pozisyonda üstün geldiVeiga iyi ya, ayağı bayağı iyi. Yaşına göre 40tan aşağı etmez.
SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
derken faul olduİlk mesajında o önemli şeyi atlamışsın ya renkdaş. Öyle bir konuşmussunki sanki uğurcana ne gerek var jankat da oynar gibisindenLa taam bende onu diyom ya![]()
Bile bile topuklarına sıkacaklarını düşünmüyorum. Yani, artık öyle bir düzene geldi ki oyuncu kim olursa olsun ekmek yedirilebiliyor bir şekilde.Birçok program da scout ekibi önerileri ciddiye alınmıyor diye yorumlar duydum. Tamamen menajer önerisi durumu var.
SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi